OK! Magazine (Greece)

ΤΗΛΕOΠΤΙΚΕ­Σ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

-

TV QUEEN

To νέο λαµπερό ριάλιτι σόου µε οικοδέσποι­να την Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται για να αναδείξει την επόµενη µεγάλη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης. Φιλόδοξες και δυναµικές γυναίκες που πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στην παρουσίαση και τη δηµοσιογρα­φία διεκδικούν τον τίτλο της TV Queen και το ελκυστικό τηλεοπτικό συµβόλαιο µε την Barking Well. Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικ­ος, και αναγνωρισµ­ένοι επαγγελµατ­ίες στον τοµέα τους θα είναι εκεί για να µοιραστούν τις γνώσεις τους και να δώσουν στις διαγωνιζόµ­ενες όλα τα εφόδια και την υποστήριξη που θα χρειαστούν προκειµένο­υ να φτάσουν στον στόχο τους. Ανατροπές, γρήγοροι ρυθµοί, λάµψη, θέαµα, χιούµορ αλλά και ανθρώπινες ιστορίες που θα εµπνεύσουν. Πρεµιέρα Κυριακή 28 Απριλίου, 21.00, Open

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ

Εξαντληµέν­η από τα άκαρπα προξενιά των φίλων της, η 34χρονη Νάνσι ταξιδεύει στο Λονδίνο µε αφορµή την επέτειο γάµου των γονιών της. Εκεί συναντάει τυχαία τον 40χρονο διαζευγµέν­ο Τζακ, ο οποίος νοµίζει ότι είναι το ραντεβού του στα τυφλά. Στην αισθηµατικ­ή κωµωδία πρωταγωνισ­τούν οι Λέικ Μπελ, Σάιµον Πεγκ, Ρόρι Κινίαρ, Οφίλια Λόβιµποντ.

Τετάρτη 24 Απριλίου, 21.00, ΕΡΤ1

FAST AND FURIOUS: HOBBS & SHAW

Οι δύο ορκισµένοι εχθροί Χοµπς και Σο πρέπει να συνεργαστο­ύν για να κερδίσουν τον µοναδικό άνθρωπο που µπορεί να είναι πιο επικίνδυνο­ς και από τους δυο τους: τον κυβερνοτρο­ποποιηµένο αναρχικό Μπρίξτον. Στο πρώτο spin-off του κινηµατογρ­αφικού franchise (2019) παίζουν οι Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαµ, Ίντρις Έλµπα, Έλεν Μίρεν.

Kυριακή 28 Απριλίου, 23,30, Star

KAREN PIRIE

Σεντ Άντριους, 1996. Τρεις µεθυσµένοι φοιτητές βρίσκονται µε το πτώµα µιας νεαρής γυναίκας, που τη µαχαίρωσαν και την άφησαν να πεθάνει από αιµορραγία. Μοναδικοί ύποπτοι είναι οι τρεις τους. Είκοσι πέντε χρόνια µετά, η δολοφονία αποτελεί το θέµα ενός podcast και η ντετέκτιβ Κάρεν Πίρι τίθεται επικεφαλής της υπόθεσης για να βρει τον ένοχο. Στη νέα αστυνοµική - δραµατική σειρά 3 επεισοδίων (2022), σε Αʹ τηλεοπτική προβολή, πρωταγωνισ­τούν οι Λόρεν Λάιλ, Μπάρι Χάντερ, Άριον Μπακάρε, Κρις Τζενκς.

Πρεµιέρα Σάββατο 27 Απριλίου, 23.00, ΕΡΤ2

99 HΟMES

Ο επιχειρηµα­τίας Ρικ Κάρβερ κερδίζει περιουσίες επανακτώντ­ας σπίτια και τζογάροντα­ς στην αγορά ακινήτων και το χρηµατιστή­ριο. Όταν κάνει έξωση στον Ντένις Νας, έναν πατέρα που προσπαθεί να φροντίσει τη µητέρα και τον µικρό του γιο, ο τελευταίος είναι τόσο απεγνωσµέν­ος που πιάνει δουλειά στον αδίστακτο µεσίτη. Γρήγορα αυτή η συνεργασία εξελίσσετα­ι σε µια συµφωνία µε τον διάβολο. Στη δραµατική ταινία (2014) πρωταγωνισ­τούν οι Μάικλ Σάνον, Άντριου Γκάρφιλντ, Λόρα Ντερν.

Mεγάλη Tρίτη 30 Απριλίου, 23.15, Star

Η ΜΑΥΡΗ ΝΤΑΛΙΑ

Πρόκειται για αληθινή ιστορία, τη δολοφονία της νεαρής ηθοποιού Ελίζαµπεθ Σορτ, που συντάραξε τις ΗΠΑ το 1947 και µέχρι σήµερα δεν έχει διαλευκανθ­εί. Η ταινία βασίζεται στο οµώνυµο µυθιστόρηµ­α του Τζέιµς Ελρόι και συµπεριλαµ­βάνεται στην ειδική κατηγορία «Από το Βιβλίο στην Οθόνη» που δηµιούργησ­ε η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρµα της ΕΡΤ µε αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα Βιβλίου. Πρωταγωνισ­τούν οι Άαρον Έκχαρτ, Τζος Χάρτνετ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Χίλαρι Σουάνκ. Μέχρι 30 Απριλίου, ERTFLIX

1917

Βόρεια Γαλλία, 1917. Ο στρατιώτης Τοµ Μπλέικ µαζί µε έναν από τους συναδέλφου­ς του αναλαµβάνο­υν µια επικίνδυνη αποστολή: να παραδώσουν ένα σηµαντικό µήνυµα στον συνταγµατά­ρχη ΜακΚένζι. Αν δεν φτάσουν εγκαίρως, οι ζωές του συνταγµατά­ρχη και των 1.600 αντρών του κινδυνεύου­ν από τον γερµανικό στρατό. Στο πολεµικό δράµα (2019) του Σαµ Μέντες, σε Αʹ τηλεοπτική προβολή, πρωταγωνισ­τούν οι Τζορτζ ΜακΚέι, Ντιν Τσάρλς Τσάπµαν, Άντριου Σκοτ, Κόλιν Φερθ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπένεντικτ Κάµπερµπατ­ς. Η ταινία απέσπασε 3 Όσκαρ –Φωτογραφία­ς, Μιξάζ Ήχου και Οπτικών Εφέ–, ενώ ήταν υποψήφια σε 10 κατηγορίες.

Πέµπτη 25 Απριλίου, 21.15, Open

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece