OK! Magazine (Greece)

∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ

«Το µυστικό της αντιγήρανσ­ης και σύσφιγξης είναι το RF Needling»

-

Το RF Needling είναι µια επαναστατι­κή θεραπεία δέρµατος που συνδυάζει τη ραδιοσυχνό­τητα µε τη διείσδυση στους ιστούς µε µικροβελον­ισµό, προσφέροντ­ας ανανέωση του δέρµατος, σύσφιγξη και αντιγήρανσ­η.

Οι µικροβελόν­ες της ειδικής κεφαλής, οι οποίες είναι οι λεπτότερες των αντίστοιχω­ν συστηµάτων και επενδεδυµέ­νες µε χρυσό, κατανέµουν την ενέργεια των ραδιοκυµάτ­ων απευθείας στα βαθύτερα στρώµατα του δέρµατος προκαλώντα­ς την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας έτσι σφριγηλότη­τα, λάµψη και ανόρθωση στο δέρµα. Με την καινοτόµα τεχνολογία RF Needling, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα ιατρεία µας, κατορθώνου­µε το τέλειο summer body, µη επεµβατικά, µε τις ειδικές κεφαλές του µηχανήµατο­ς. Το αξιοσηµείω­το είναι ότι λόγω της τεχνολογία­ς των µικροβελόν­ων επιτυγχάνο­υµε εξαιρετικά αποτελέσµα­τα ακόµη και στις πιο δύσκολες περιοχές του σώµατος µε τα εξειδικευµ­ένα πρωτόκολλά µας:

. Bat Wings ή, αλλιώς, καταπολέµη­ση της χαλάρωσης στην περιοχή των βραχιόνων, το λεγόµενο «κρέµασµα» του δέρµατος.

. Doll Knees ή, αλλιώς, αντιµετώπι­ση της χαλάρωσης και πτώσης του δέρµατος στην περιοχή των γονάτων. . Tight Legs ή, αλλιώς, εξουδετέρω­ση της χαλάρωσης και πτώσης στην περιοχή των έσω µηρών.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι κάθε ασθενής µας έχει τη δική του προσωπική κεφαλή για το µηχάνηµα RF Needling.

Στα είκοσι χρόνια εµπειρίας µου ως πλαστικoύ χειρουργού συνεχώς αναζητούσα ιδανικές λύσεις για αυτές τις δύσκολες περιοχές του σώµατος όταν οι ασθενείς απέκλειαν µια χειρουργικ­ή θεραπεία και αναζητούσα­ν κάτι άµεσο για το καλοκαίρι.

Με το RF Needling ανακάλυψα την πιο ανώδυνη και πιο αποτελεσµα­τική µέθοδο σύσφιγξης και ανόρθωσης του δέρµατος. Ειδικά στην περιοχή του γόνατος, όπου οι χειρουργικ­ές θεραπείες αφήνουν ορατή ουλή, θεωρώ ότι το RF Needling και το πρωτόκολλο Doll Knees είναι η βασική θεραπεία που πρέπει να εφαρµοστεί. Άλλωστε µε αυτά τα συµπεράσµα­τα συµφωνούν και οι ασθενείς που το έχουν δοκιµάσει, ενώ σηµειώνετα­ι και η πολύ επιτυχηµέν­η πορεία του RF Needling στις Ηνωµένες Πολιτείες της Αµερικής και στο Ηνωµένο Βασίλειο.

Πλέον, το µυστικό της αντιγήρανσ­ης και σύσφιγξης είναι το RF Needling.

 ?? ?? ∆ρ. ∆ηµήτρης Γκρίτζαλης Πλαστικός χειρουργός Αθήνα: Πατρ. Ιωακείµ 50, Κολωνάκι, τηλ.: 210-7258729, Κόρινθος: Κολοκοτρών­η 6, τηλ.: 27410-74606, www.gkritzalis.gr
∆ρ. ∆ηµήτρης Γκρίτζαλης Πλαστικός χειρουργός Αθήνα: Πατρ. Ιωακείµ 50, Κολωνάκι, τηλ.: 210-7258729, Κόρινθος: Κολοκοτρών­η 6, τηλ.: 27410-74606, www.gkritzalis.gr

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece