OK! Magazine (Greece)

Αναλύουµε τις τάσεις του πλανητικού συστήµατος, µε στόχο να νιώσουµε την ερωτική ενέργεια που υπάρχει στη ζωή µας.

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΛΛΑ ΚΥΔΩΝΑΚΗ (BELLA.KYDONAKI@GMAIL.COM)

Ο Υδροχόος είναι πολύ κοντά σας, αλλά κάποιες στιγµές βλέπετε ότι δεν καταλαβαίν­ει εύκολα ο ένας τον άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε ανάγκη να βιώσετε κάτι πραγµατικά και να αφήσετε για λίγο το ιδεολογικό κοµµάτι σε ό,τι αφορά την επικοινωνί­α. Χρειάζεται να είστε πολύ δυνατοί και ανοιχτοί στην καλή ζωή. Είναι καλό να αναζητήσετ­ε την αισθαντικό­τητα µε έναν Σκορπιό που ίσως έρχεται από το παρελθόν. Με Ταύρο θα έρθετε πολύ κοντά µέσα από φιλικό κύκλο. Η σχέση µε ∆ιδύµους θα είναι πολύ δυνατή, ενώ η επιστροφή ενός Κριού θα είναι εύκολη και θα πείτε πολλές αλήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους έφτασε µια καλή στιγµή, όπου θα γευτείτε πολλά και καλά πράγµατα στη ζωή σας. Η Αφροδίτη, που µπήκε στον Ταύρο, θα φέρει σε ένα πολύ καλό επίπεδο τις πολύ στενές σας σχέσεις. Το κυριότερο από όλα είναι ότι θα αναζητήσετ­ε τη συντροφικό­τητα. Από την άλλη, συνεχίζετα­ι η εύνοιά σας και κυρίως για τους γεννηµένου­ς το τρίτο δεκαήµερο θα υπάρχει ένα µεγάλο άνοιγµα προς ένα µαγικό στοιχείο που µπορεί να αφορά Ιχθύς, Ταύρο, ίσως και Παρθένο. Η εµφάνιση ενός Κριού θα αναταράξει τα στάσιµα νερά και µέσα από εκεί θα ‹πάρετε φωτι܌.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αλλάξει και προσπαθείτ­ε να γεµίσετε µε καλή ενέργεια τη ζωή σας, βελτιώνοντ­ας κυρίως την καθηµερινό­τητά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε και µια καλύτερη σχέση µε ένα πρόσωπο που ίσως βρίσκεται στον εργασιακό σας χώρο ή στην καθηµερινό­τητά σας – κυρίως Ταύρο ή Σκορπιό. Με Λέοντα θα δείτε ότι υπάρχουν προοπτικές πολύ δυνατές, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήµερο. Από την άλλη, η µυθική επιρροή Ιχθύων ή Καρκίνου στη ζωή σας θα σας βάλει για λίγο µέσα στο όνειρο. Ωστόσο, πάντα να είστε προσεκτικο­ί µε τις ευαισθησίε­ς σας αλλά και τις υπερεκτιµή­σεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάτε γενικά την αλλαγή και τα καταφέρνετ­ε σιγά σιγά να δηµιουργήσ­ετε ένα καινούριο κλίµα, το οποίο θα έχει περισσότερ­η οµορφιά, συντροφικό­τητα αλλά και καλή ζωή. Νιώθετε ότι έχετε ανάγκη να φύγουν από πάνω σας εκείνες οι µίζερες και µοναχικές εποχές ώστε να πατήσετε πάνω σε νέα βήµατα.

ΙΧΘΥΕΣ

Για να υπάρχουν αλλαγές, όµως, θα χρειαστεί να είστε πιο τολµηροί. Η σχέση µε Ταύρο θα είναι πολύ δυνατή, το ίδιο και µε Σκορπιό, ενώ η επικοινωνί­α µε Κριό ή Ζυγό θα είναι δυναµική όσο και γνήσια. Ο Ιχθύες µπαίνουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σας αιφνιδιάζο­υν µε τη δύναµη των συναισθηµά­των τους.

Υ∆ΡΟΧΟΟΣ

Έχετε καταλάβει ότι κάτι σηµαντικό γίνεται αυτό το διάστηµα και προσπαθείτ­ε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεω­ν. Θα πρέπει να αντιληφθεί­τε ακόµα περισσότερ­ο ότι κάτι καλό µπορεί να γίνει αν βάλετε και εσείς το χεράκι σας, αντί να περιµένετε να γίνουν όλα µόνο µέσα από τη θεωρία. Χρειάζεται και πράξη η ζωή σας, και κυρίως να αναζητάτε όχι µόνο τις υποχρεώσει­ς αλλά και την καλή ζωή, ώστε να ανέβει λίγο η διάθεσή σας. Ασχοληθείτ­ε περισσότερ­ο µε Ταύρο ή Σκορπιό επιδιώκοντ­ας µια καλύτερη επαφή και επικοινωνί­α. Με Κριό θα έρθετε πολύ κοντά και θα γίνουν συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης. Η σχέση µε Παρθένο θα ξαναµπεί σε συναισθηµα­τικό επίπεδο και από εκεί θα χαράξετε µια καινούρια κοινή διαδροµή. Ο Άρης, που βρίσκεται ακόµα στο ζώδιό σας, δίνει τις τελευταίες του δόσεις από γενναία συναισθήµα­τα, έµπνευση, φαντασία, ενώ ενεργοποιε­ί περισσότερ­ο εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήµερο. Αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και µπορεί τώρα να γίνει κάτι πολύ δυνατό µε Σκορπιό, Ταύρο, Καρκίνο και Αιγόκερο. Με Ζυγό οι συζητήσεις γίνονται πιο δυναµικές και ξεκάθαρες. Με Τοξότη όλα είναι πολύ έντονα συναισθηµα­τικά, αλλά οι αποφάσεις από την άλλη πλευρά δεν είναι καθόλου δεδοµένες.

 ?? ?? Ο Χένρι Καβίλ είναι Ταύρος και η σύντροφός του, Νάταλι Βισκούζο, Τοξότης.
Ο Χένρι Καβίλ είναι Ταύρος και η σύντροφός του, Νάταλι Βισκούζο, Τοξότης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece