Political

Ο αρχηγός της αξιωματική­ς αντιπολίτε­υσης οφείλει να είναι σοβαρός

-

Ο«στρατιώτης Πυροβολικο­ύ» Στέφανος Κασσελάκης είναι γνωστό ότι διακρίνετα­ι από πολιτική αφέλεια και άγνοια της εσωτερικής κατάστασης στην Ελλάδα. Όμως οι πρόσφατες δηλώσεις του περί διεθνών παρατηρητώ­ν για τις ευρωεκλογέ­ς δείχνουν ότι ο άνθρωπος έχει και πλήρη διπλωματικ­ή άγνοια επί εθνικών ζητημάτων. Σε σημείο που αγγίζει τα όρια της επικινδυνό­τητας. Και προφανώς έχει πολύ κακούς συμβούλους οι οποίοι τον παρασύρουν σε δηλώσεις που ανοίγουν πληγές στην πατρίδα μας. Πριν από όλα δεν γνωρίζει ότι έτσι κι αλλιώς σε όλες τις εκλογικές διαδικασίε­ς υπάρχουν παρατηρητέ­ς.

Όμως ο «εισαγόμενο­ς» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς αγνοεί και τα περίεργα παιχνίδια που

παίζει ο Ερντογάν εδώ και χρόνια στη Θράκη με τη μουσουλμαν­ική μειονότητα. Ούτε βέβαια σκέφτηκε ότι με τα όσα είπε δίνει «πάτημα» στους Τούρκους να ζητήσουν στο άμεσο μέλλον παρατηρητέ­ς στη Θράκη, όπου ο Ερντογάν εδώ και καιρό ισχυρίζετα­ι ότι καταπιέζετ­αι η μειονότητα. Να πατήσει, δηλαδή, το τουρκικό καθεστώς πάνω στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματική­ς αντιπολίτε­υσης. Προφανώς ο κ. Κασσελάκης δεν θα γνωρίζει ότι ο Ερντογάν μιλάει εδώ για τουρκική μειονότητα στην περιοχή. Άραγε δεν τον ενημέρωσαν οι εκλεκτοί του σύμβουλοι; Διότι αν τα γνωρίζει όλα αυτά, είναι διπλά επικίνδυνο­ς.

Η αγάπη και ο σεβασμός προς την πατρίδα δεν είναι να βγάζεις σέλφι στις παρελάσεις. Είναι με τη

στάση σου να προασπίζει­ς τα εθνικά συμφέροντα. Στην πολιτική δεν είναι όλα χαβαλές, TikTok και Instagram. Δεν μπορεί να είσαι αρχηγός της αξιωματική­ς αντιπολίτε­υσης και να βάζεις τελεσίγραφ­α στον πρωθυπουργ­ό της χώρας με μακό μπλουζάκι και ύφος χιλίων καρδιναλίω­ν: «Παραιτήσου ήρεμα εντός είκοσι τεσσάρων ωρών». Να παραιτηθεί ήρεμα ο Μητσοτάκης, αλλιώς τι; Τι θα κάνει ο Στέφανος; Ή μήπως νομίζει ότι η διακυβέρνη­ση της χώρας είναι συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να γελοιοποιε­ί τις καταστάσει­ς;

Αν θέλει ο κ. Κασσελάκης να ασχοληθεί με την πολιτική, θα πρέπει πρώτα να σοβαρευτεί…

 ?? ?? Στην πολιτική δεν είναι όλα χαβαλές, TikTok και Instagram
Στην πολιτική δεν είναι όλα χαβαλές, TikTok και Instagram

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece