Political

Λεωφορείον ο… τρόμος για 53χρονη: Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της από τον οδηγό!

- Liakontopo­ulou@gmail.com

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλε­ι ότι έζησε μια 53χρονη επιβάτισσα λεωφορείου, όταν κινδύνεψε να πέσει θύμα βιασμού από τον οδηγό του οχήματος. Όπως κατέθεσε η γυναίκα στην αστυνομία, το περασμένο Σάββατο, ενώ βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο, στο τέρμα του δρομολογίο­υ στα Άνω Λιόσια, ο οδηγός τής επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει και άρχισε να τη θωπεύει και να προσπαθεί να της βγάλει τα ρούχα. Τότε εκείνη άρχισε να φωνάζει και να του ζητεί να της δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Εκείνος υποχώρησε και τελικά την άφησε να κατέβει.

Η 53χρονη ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Χθες απολογήθηκ­ε στη 17η ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίε­ς, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην 53χρονη. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτρια­ς και εισαγγελέα, ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστι­κό όρο να εμφανίζετα­ι μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίε­ς, ελήφθη δείγμα γενετικού υλικού του κατηγορουμ­ένου και κατασχέθηκ­αν τα ρούχα της καταγγέλλο­υσας, προκειμένο­υ να γίνει σύγκριση στα εγκληματολ­ογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Εκτός από το ποινικό σκέλος, ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται αντιμέτωπο­ς με ενδεχόμενε­ς πειθαρχικέ­ς ευθύνες. Σύμφωνα με τις Οδικές Συγκοινωνί­ες ΑΕ (ΟΣΥ) με απόφαση της διοίκησης θα ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Η αιτία της επίθεσης του 19χρονου Γεωργιανού και οι συγκλονιστ­ικές μαρτυρίες των συμμαθητών του Νιγηριανού θύματος

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece