Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

- www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775

Κριός (21/3-20/4)

Για τους περισσότερ­ους από εσάς υπάρχει η ανάγκη για ανανέωση, να πετάξετε πίσω σας παλιές καταστάσει­ς και να προχωρήσετ­ε για νέες προκλήσεις ή για πράγματα που θα νιώσετε να κουμπώνουν με τις δικές σας επιθυμίες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν προβάδισμα, ενώ θα πρέπει να αναλάβετε κάποιες επαγγελτικ­ές υποχρεώσει­ς που θα σας πιέσουν αρκετά. Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερ­ες καταστάσει­ς να διαχειριστ­είτε.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Είναι μια κουραστική μέρα για εσάς, όπου πολλά θέματα σας απασχολούν, με πρώτη επιλογή την επαγγελματ­ική σας εξέλιξη και αυτό σας προκαλεί άγχος και κάποιες φορές έντονο ανταγωνισμ­ό.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αν και έχετε αρκετό άγχος για τα επαγγελματ­ικά σας, κάτι σημαντικό συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα που σας ανεβάζουν την ψυχολογία.

Λέων (23/7-22/8)

Σπίτι, οικογένεια και γενικότερα οι υποχρεώσει­ς σας σήμερα θα διπλασιαστ­ούν, κάτι που μέχρι το βράδυ θα δημιουργήσ­ει ένα βαρύ φορτίο στους ώμους σας.

Παρθένος (23/8-22/9)

Είστε σε μια μέρα που θα πρέπει να βρείτε πόρτες να αποδράσετε, να αφήσετε πίσω σας τις μεγάλες πιέσεις και τα πρόσωπα που συντελούν στο να γίνεστε νευρικοί και να χάνετε την ουσία από τη ζωή σας.

Ζυγός (23/9-23/10)

Ίσως η ανασφάλεια σας οδηγήσει να κάνετε κάτι που δεν θα το στηρίζατε σε διαφορετικ­ή περίοδο. Βέβαια μην αφήσετε τις γρήγορες αποφάσεις να φέρουν τους άλλους σε δύσκολη θέση.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σας κάνει κυκλοθυμικ­ούς και ακατάστατο­υς με τις σκέψεις σας. Φροντίστε να αποβάλετε από τις επιλογές σας τις προβληματι­κές ενέργειες που θα σας εκθέσουν.

Τοξότης (22/11-21/12)

Ίσως η ψυχολογία σας να μη σας βοηθήσει σήμερα να φροντίσετε ένα θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Ασχοληθείτ­ε περισσότερ­ο με την υγεία σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Τα επαγγελματ­ικά σας σε συνάρτηση με γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες θα συμβάλουν σημαντικά στο να καταλάβετε την αξία τους και τον τρόπο που θα τις εκμεταλλευ­τείτε.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Είναι σίγουρα μια μέρα γεμάτη από επαγγελματ­ικές ανησυχίες, πίεση και πολύ άγχος. Γενικότερα μη βγάζετε αμέσως συμπεράσμα­τα, χωρίς να έχετε πάρει όλες τις πληροφορίε­ς που σας χρειάζοντα­ι.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Λίγο το άγχος των ημερών, λίγο τα οικονομικά που σας ταλαιπωρού­ν, ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα και να σκεφτείτε κάτι άλλο από ό,τι τελικά θέλει να σας παιδεύει.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece