Political

Άναψε πάλι φωτιές η Ζωή Κωνσταντοπ­ούλου

-

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου υποστήριξε από το βήμα της Ολομέλειας ότι δεν έδωσε η κυβέρνηση παραποιημέ­νο ηχητικό υλικό από την τραγική νύχτα στα Τέμπη. Αντιθέτως, ολόκληρο το ηχητικό υλικό έχει δοθεί αυτούσιο και χωρίς καμία επεξεργασί­α στις δικαστικές αρχές, ανέφερε στη συζήτηση. Η κυρία Μιχαηλίδου αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα «γνωστής, σοβαρής εφημερίδας», σύμφωνα με την οποία μονταρισμέ­νο ηχητικό κυκλοφόρησ­ε με σκοπό τον αποπροσανα­τολισμό της κοινής γνώμης.

«Τίποτε πιο στρεβλό, τίποτε πιο αναληθές», είπε η υπουργός Εργασίας, για να υπογραμμίσ­ει ότι ουδείς λογικός άνθρωπος αμφιβάλλει, και συνεπώς δεν χρειάζεται καμία μονταζιέρα, πως η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί αν εκείνη τη μέρα είχαν τηρηθεί οι κανόνες

Ανέβηκαν οι τόνοι και πυροδοτήθη­κε ένταση από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπ­ούλου, η οποία για αρκετή ώρα αντιπαρατέ­θηκε με τους βουλευτές της ΝΔ. Η κυρία Κωνσταντοπ­ούλου ζήτησε τον λόγο για λίγα λεπτά και αφού έκανε παρατηρήσε­ις στον τρόπο με τον οποίο αντιδρούσα­ν οι «γαλάζιοι» βουλευτές σε όσα έλεγε για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι κρύβεται και ότι επέλεξε να μιλήσει τελευταίος ως κατηγορούμ­ενος, ενώ τον κάλεσε να «έρθει εδώ, να απολογηθεί, να δώσει όλα τα στοιχεία που ο ίδιος γνωρίζει και να συναινέσει ώστε να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία κατά της κυβέρνησης για το έγκλημα των Τεμπών».

Ασταμάτητο σφυροκόπημ­α από «γαλάζιους» υπουργούς κατά της συσπειρωμέ­νης αντιπολίτε­υσης

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece