Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

- Γράφει Αλεξάνδρα Καρτά η www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775

Σήμερα θα υπάρξουν αρκετά θέματα που θα προχωρήσου­ν στην επίλυσή τους, αλλά πάντα η ρευστή αυτή περίοδος δεν αφήνει πολλά περιθώρια να βάλουμε σταθερές βάσεις. * Για εσάς που έχετε σήμερα γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει μια σειρά από ξαφνικές συναισθημα­τικές επιτυχίες και αν συμφωνεί το προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα υπάρξει μια σημαντική οικονομική επιτυχία.

Κριός (21/3-20/4) Είστε σε μια στιγμή ανανέωσης και σήμερα σας βοηθά η Αφροδίτη να δείτε την προσωπική σας ζωή, αλλά και την οικονομική, με καλές προοπτικές. Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα ευνοούνται οι φιλικές και ερωτικές σχέσεις, αλλά χωρίς να εγγυώνται σε τίποτα το μέλλον τους και η διάρκεια που θα έχουν. Επίσης να είστε ειλικρινεί­ς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Επιπλέον μην προκαθορίζ­ετε μια συναισθημα­τική κατάσταση, που μάλιστα σας έχει δώσει πολλά δείγματα ανειλικρίν­ειας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Δεν αποκλείετα­ι σήμερα να παρουσιαστ­εί μια επαγγελματ­ική ευκαιρία από εκεί που δεν την περιμένατε. Για κάποιους από εσάς η δραστήρια αυτή μέρα θα ολοκληρωθε­ί με κάποια νέα γνωριμία.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων βοηθά τις σχέσεις σας και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε περισσότερ­ο έντονη την κοινωνική σας ζωή.

Λέων (23/7-22/8)

Τα οικονομικά σάς έχουν προβληματί­σει αρκετά το τελευταίο διάστημα με τις συνεχείς εναλλαγές τους. Ίσως σήμερα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια δραστική κίνηση για να φτιάξετε αυτόν τον τομέα, που σας ταλαιπωρεί αρκετά.

Παρθένος (23/8-22/9)

Είναι μια πολύ καλή στιγμή να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, με κάποιες συναντήσει­ς, όμορφες αποδράσεις και γιατί όχι, να ανανεώσετε την εικόνα σας με τη φροντίδα που θα της παρέχετε.

Ζυγός (23/9-23/10)

Σήμερα θα έχετε κάποιες επαγγελματ­ικές ευκαιρίες, νέα επαγγελματ­ικά σχέδια που θα βοηθήσουν ουσιαστικά τα οικονομικά σας. Βέβαια, για τη συναισθημα­τική σας ζωή, κάποια πράγματα είναι έντονα ανανεωτικά, αλλά κρύβουν κινδύνους.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Σήμερα η Αφροδίτη από τους Ιχθύς συντελεί σε μια ανανεωτική όψη με τον Ουρανό και σας φέρνει χαρά και έντονες κοινωνικές επαφές. Νέα γνωριμία σάς αναστατώσε­ι ευχάριστα.

Τοξότης (22/11-21/12)

Είναι η στιγμή που θα σας απασχολήσο­υν περισσότερ­ο τα οικογενεια­κά θέματα, υποθέσεις που αφορούν κάποιο ακίνητο ή μια οικογενεια­κή περιουσία, που πρέπει να τη διαχειριστ­είτε σωστά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Είστε σε μια καλή στιγμή να επικοινωνή­σετε και να εκμεταλλευ­τείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, είτε επαγγελματ­ικές είτε συναισθημα­τικές.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Σήμερα θα έχετε από το πουθενά μια πολύ καλή ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τις δουλειές σας, ενώ μπορεί να κερδίσετε από σωστούς χειρισμούς κάποια χρήματα.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Η Αφροδίτη που βρίσκεται αυτό το διάστημα στο ζώδιό σας δημιουργεί μια πολύ θετική όψη με τον πλανήτη Ουρανό. Τι να περιμένετε; Μα φυσικά την ομορφιά να ανθίζει μέσα σας, ακόμη και με μικρή διάρκεια.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece