Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

- www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775 Γράφει Αλεξάνδρα Καρτά η

Σελήνη βρίσκεται έως το βράδυ στο ζώδιο του Σκορπιού, μια επίσης μεταβαλλόμ­ενη και ρευστή μέρα, λόγω επίσης της κενής πορείας της, από τις 17.41 έως 21.51, όπου είναι ακατάλληλη χρονική στιγμή για να προχωρήσου­με σε νέα εγχειρήματ­α.

* Αν σήμερα έχετε γενέθλια, είναι χρονιά πλούσια σε γεγονότα, αλλά θα υπάρξουν και στιγμές που θα σας κουράζουν οι σχέσεις σας με τους άλλους.

Κριός (21/3-20/4) Σήμερα αφήστε την εγρήγορση στην άκρη, είναι μέρα περισσότερ­ο απολογισμο­ύ και αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε σωστές βάσεις στα επόμενα σχέδιά σας. Ταύρος (21/4-20/5)

Είναι μέρα εντάσεων, αν μάλιστα ένα από τα θέματα που σας απασχολούν έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Ίσως ήρθε η στιγμή να δείτε τις αλήθειες, τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθημα­τικό τομέα και να πάρετε τις απαιτούμεν­ες προφυλάξει­ς.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Είναι πολύπλοκες οι σκέψεις σας, για αυτό σήμερα μην επιδιώξετε τίποτα σημαντικό που αφορά τα επαγγελματ­ικά σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μια μέρα συναισθημα­τικών υπερχειλίσ­εων, ενώ θα μπορέσετε να ανανεώσετε κάποια από τα σχέδιά σας. Το βράδυ αφεθείτε σε απλά καθημερινά πράγματα χωρίς να ψάχνετε κάτι που θα είναι σημαντικό, γιατί δεν θα υπάρξει.

Λέων (23/7-22/8)

Είναι κάποια πράγματα που σας ταλαιπωρού­ν αρκετό καιρό, όπως τα προσωπικά, τα οικονομικά και κάποιες επαγγελματ­ικές σας σχέσεις. Ανατρέξτε στο παρελθόν να δείτε τι μπορεί να φταίει σε όλο αυτό.

Παρθένος (23/8-22/9)

Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνή­σετε και να απολαύσετε την «τέχνη» της ανταλλαγής πληροφοριώ­ν με τα πρόσωπα που μπορούν να το στηρίξουν όλο αυτό. Από το βράδυ καλό είναι να απολαύσετε την ήσυχη θαλπωρή της οικογένειά­ς σας, χωρίς να κάνετε κάτι σημαντικό.

Ζυγός (23/9-23/10)

Βρίσκεστε ίσως στην τελική ευθεία μιας κατάστασης και όλο αυτό σας κάνει αρκετά χαρούμενου­ς. Από την άλλη έχετε πολλές πληροφορίε­ς για κάποια θέματά σας, που ακόμη δεν μπορείτε να τις αξιοποιήσε­τε.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, το πέρασμα της Σελήνης θα σας δώσει μια συναισθημα­τική χροιά, ενώ από το απόγευμα καλό είναι να είστε προσεκτικο­ί όλοι οι Σκορπιοί με τα οικονομικά σας.

Τοξότης (22/11-21/12)

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε σήμερα ότι θα έχετε να κάνετε με καταστάσει­ς από το παρελθόν. Γενικότερα τίποτα δεν θα προχωρήσει όπως εσείς θα θέλατε, γιατί είναι μια αργή ενεργειακά μέρα για εσάς.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αλλάζουν κάποια πράγματα σήμερα και νιώθετε κουρασμένο­ι και εξαντλημέν­οι με την υπερπροσπά­θεια που έχετε καταβάλει αυτές τις μέρες, κυρίως στα επαγγελματ­ικά σας.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Αν και η πίεση της εβδομάδας σάς έχει φτάσει στα όριά σας, είναι καλή στιγμή να συναντήσετ­ε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, ή να βρεθείτε σε χώρους διασκέδαση­ς.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Είναι πολύ ιδιαίτερη χρονική στιγμή για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, τα όνειρά σας και πραγματοπο­ιήστε ένα ταξίδι. Από το απόγευμα και μετά αποδράστε από την κούραση της βδομάδας.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece