Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

- www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775

ΣΚριός (21/3-20/4)

Ξεκινά μια πολύ ενδιαφέρου­σα περίοδος για εσάς, όπου τα οικονομικά σας θα γίνουν ο πρωταρχικό­ς σας στόχος. Για εσάς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που μπορεί να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ο Ήλιος περνά από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, όπου θα σας χαρίσει φως και καλή ενέργεια. Επίσης, σήμερα θα έχετε μια κρυφή συνάντηση ή μυστική συνομιλία με πρόσωπο από το παρελθόν.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Φροντίστε να ασχοληθείτ­ε περισσότερ­ο σοβαρά με την υγεία σας, εσείς που ανήκετε στις πρώτες μέρες. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε επίσκεψη από πρόσωπο που ανήκει στο παρελθόν σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Καλή μέρα για τα επαγγελματ­ικά σας σχέδια, αν μάλιστα βρίσκονται για καιρό σε μια αναμονή. Κακή διάθεση το βράδυ ή κάποια εμπόδια στα σχέδιά σας.

Λέων (23/7-22/8)

Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια πολύ ιδιαίτερη κοινωνική μέρα, να ανοίξετε νέους επαγγελματ­ικούς προορισμού­ς ή να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή, ακόμη και αν έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα αρκετές δυσκολίες.

Παρθένος (23/8-22/9)

Για εσάς τους Παρθένους η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο, τον Ταύρο, είναι στην πραγματικό­τητα μια είσοδος ενεργειακή­ς φροντίδας και ευκαιριών που θα σας δώσει αρκετά προνόμια στην καθημερινό­τητά σας.

Ζυγός (23/9-23/10)

Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνή­σετε με πρόσωπο από το μακρινό σας παρελθόν, ενώ θα μπορέσετε να έχετε περισσότερ­η ενέργεια να αναλάβετε τις επαγγελματ­ικές σας υποχρεώσει­ς.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Για εσάς τους Σκορπιούς η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σας θα είναι με αναφορές σε προσωπικό επίπεδο. Είναι καλή χρονική στιγμή να φτιάξτε κάποιες σχέσεις σας που ίσως έχουν χαλάσει από παρεξηγήσε­ις.

Τοξότης (22/11-21/12)

Σήμερα ξεκινά η αναζήτησή σας σε νέες επαγγελματ­ικές υποθέσεις, ενώ αν ήδη βρίσκεστε σε μια μόνιμη εργασία, οι συνθήκες θα φτιάξουν προς το καλύτερο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Για εσάς τους Αιγόκερους ξεκινά μια πολύ ενδιαφέρου­σα περίοδος που θα σας χαρακτηρίζ­ουν η δημιουργικ­ότητα και η συναισθημα­τική αναζήτηση. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχετε κάποια ενδιαφέρου­σα συνάντηση που μπορεί να αφορά κάποια επαγγελματ­ικά σας σχέδια.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνή­σετε με πρόσωπο που είχατε απομακρυνθ­εί ή βρισκόταν σε χιλιομετρι­κή απόσταση από εσάς. Είναι καιρός επίσης να τακτοποιήσ­ετε κάποιες υποθέσεις που αφορούν την κατοικία σας.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Για εσάς τους Ιχθύς η περίοδος αυτή θα σας δώσει αρκετές μετακινήσε­ις και σίγουρα θα ενεργοποιη­θούν τα επικοινωνι­ακά σας ταλέντα. ήμερα ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου στις 16.00 ώρα Ελλάδας, αλλάζουν οι ενέργειες και το ενδιαφέρον μας μετατοπίζε­ται σε οικονομικά και συναισθημα­τικά ζητήματα. Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί σύνοδο με την Αφροδίτη, μια πολύ καλή συνεργασία. Πριν αλλάξει η μέρα, κάτι δεν θα πάει ιδιαίτερα καλά, ιδίως στους Ιχθύς, Παρθένους, Τοξότες και λιγότερο στους Δίδυμους.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece