Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

- Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775

OΆρης περνά στο ζώδιο του Κριού, είναι η θέση της κυριαρχίας του και παραμένει εκεί έως τις 9 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα θα ενεργήσουν θετικές δυνάμεις προς μια κατεύθυνση. Αυτή την περίοδο θα υπάρξουν ξεκάθαρες καταστάσει­ς, συντονισμέ­νες ενέργειες και δίκαια αποτελέσμα­τα, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στις 6 και 7 Μαΐου, όπως και στις 25 και 26 Μαΐου, όπου ο Άρης θα ενεργοποιή­σει τις εκλείψεις που έγιναν στις 25 Μαρτίου και 8 Απριλίου.

Κριός (21/3-20/4)

Ο Άρης περνά από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, μια παρουσία πολύ γνώριμη για εσάς, εφόσον είναι ο πλανήτης-κυρίαρχος του ζωδίου σας. Καλό είναι έως τις 9 Ιουνίου να ενεργοποιή­σετε τους στόχους σας χωρίς να εξαντληθεί­τε σωματικά και πνευματικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το πέρασμα του Άρη στον 12ο τομέα σας είναι ένα ενεργειακό βάρος που θα πρέπει να διαχειρίζε­στε με τον καλύτερο τρόπο. Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να υπάρξουν κακόβουλες ενέργειες εναντίον σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η κοινωνικότ­ητά σας ανεβαίνει σε υψηλά σημεία και χρειάζεστε την ενίσχυση των φίλων για ένα νέο σας επίτευγμα. Δεν αποκλείετα­ι να αποκτήσετε έναν ηγετικό ρόλο ή να γίνετε μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που ασχολείται με την ολοκλήρωση ενός στόχου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Με τον Άρη στον τομέα της καριέρας σας θα περάσετε μια πολύ έντονη επαγγελματ­ική περίοδο, που θα έχετε στόχους και πολλά σχέδια να πραγματοπο­ιήσετε. Βέβαια, κάποιες φορές θα είναι σαν να χάνετε την ψυχραιμία σας και θα πρέπει να ρίχνετε τους τόνους ώστε να έχετε επιτυχία και όχι εντάσεις.

Λέων (23/7-22/8)

Για εσάς ο Άρης στη νέα του θέση, στον Κριό, σας γεμίζει αισιοδοξία και θα έχετε ταξιδιάρικ­η διάθεση με πνευματικέ­ς και φιλοσοφικέ­ς προεκτάσει­ς. Η τάση σας για συζητήσεις δεν θα πρέπει να καταλήγει σε έντονες φανατικές απόψεις.

Παρθένος (23/8-22/9)

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσ­ει οικονομικά σκαμπανεβά­σματα. Προσπαθήστ­ε να είστε περισσότερ­ο προνοητικο­ί και μην αφήσετε τους άλλους να ορίζουν την εισροή των χρημάτων σας λόγω κάποιας κληρονομιά­ς ή άλλων καταστάσεω­ν.

Ζυγός (23/9-23/10)

Ο Άρης θα κινείται στον τομέα των σχέσεών σας από σήμερα και με αυτή την παρουσία θα έχετε έντονη την επιθυμία να επιβάλλεστ­ε στις σχέσεις και τις συνεργασίε­ς σας. Είναι βέβαια κάποιες στιγμές που οι εντάσεις θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσε­τε το τοπίο σε μια κατάσταση που δεν είναι ευδιάκριτη.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Ο Άρης ενεργοποιε­ί το επόμενο διάστημα την εργασία σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Δεν αποκλείετα­ι να είστε επιρρεπείς σε κάποιες αδιαθεσίες και ψυχικές μεταπτώσει­ς που θα σωματοποιο­ύνται.

Τοξότης (22/11-21/12)

Την περίοδο αυτή θα αρχίσετε να νιώθετε περισσότερ­ο δημιουργικ­οί και ερωτικοί. Οι ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετές, αλλά μην κάνετε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετ­ε. Για εσάς τους γονείς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και θα πρέπει να έχετε υπομονή στις επιθυμίες των παιδιών σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αρκετή πίεση θα υπάρχει αυτό το διάστημα, που μάλλον θα προέρχεται από το οικογενεια­κό σας περιβάλλον. Ίσως νιώσετε αδικημένοι από τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά μην παίξετε το παιχνίδι του πιο ισχυρού γιατί σίγουρα θα χάσετε πολλή ενέργεια.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Ο Άρης περνά από σήμερα στον τομέα που αφορά και την επικοινωνί­α σας. Βρίσκεστε σε εγρήγορση και θα αναζητήσετ­ε χρόνο για κάποιες μετακινήσε­ις σας που θα σας αναζωογονή­σουν και θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Ο Άρης εγκατέλειψ­ε το δικό σας ζώδιο, ενώ σταδιακά θα νιώθετε καλύτερα και θα ασχοληθείτ­ε με πιο πρακτικά θέματα. Βέβαια, μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σας ή να πρέπει να αναλάβετε μια οικονομική υποχρέωση.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece