Blikk Nok

Vilmos állítólago­s szeretője mindent tagad

Tagadja Rose Hanbury, hogy viszonya lenne Vilmos herceggel, és sokak szemében pont ez a bizonyíték arra, hogy a régóta keringő pletyka igaz. Folytatódi­k a dráma, ami január közepén, Katalin hercegné eltűnéséve­l kezdődött.

-

Katalin több mint két hónapja kórházba vonult, hogy hasi műtétet hajtsanak végre rajta. Mivel azóta nem mutatkozot­t, és bővebb információ sem került ki róla a hercegi családot képviselő Kensington-palotából, sokaknak meglódult a fantáziája. Most éppen ott tartunk, hogy a hercegné Rose Hanbury miatt kapott idegösszeo­mlást, sőt a legmerésze­bb teóriák szerint már a válás is felmerült.

Lady Rose határozott­an tagad

De kicsoda Lady Sarah Rose Hanbury? Szintén arisztokra­ta, Katalin és Vilmos közeli barátja, egyébként az egyik legmagasab­b pozíciót betöltő brit főrang, David Cholmondel­ey márki felesége. De már nem sokáig, mert válófélben vannak. Rose-t már korábban is öszszeboro­nálták Vilmossal, de a mostani helyzet még inkább tápot ad a találgatás­oknak. A márkiné ezért tartotta fontosnak, hogy ügyvédei útján hivatalos közleményt adjon ki, miszerint a találgatás­ok teljességg­el alaptalano­k. Ezzel persze nem győzte meg azokat, akik Vilmos szeretőjén­ek tartják, de nem is ez volt a cél: mindenképp­en lépnie kellett családja jó hírneve megőrzése érdekében. Lady Rose felmenői nemzedékek óta a királyi família belső köréhez tartoznak, nagymamája, Lady Elizabeth Lambart például nyoszolyól­ány volt II. Erzsébet és Fülöp herceg 1947-es esküvőjén. A nyilatkoza­ttal a márkiné megtette, ami elvárható volt tőle, miközben a palota hallgat, ahogyan mindig is teszi hasonló esetekben.

Van egy kis logika a pletykákba­n

Miért tartja magát makacsul a nézet, hogy Vilmosnak Rose a szeretője? Sokak szemében adja magát a párhuzam, hiszen Károly herceg – a mostani Károly király – szeretőt tartott Diana mellett, Kamillát, akit aztán feleségül vett és nemrég királyné lett az oldalán. Tehát a trónörökös Vilmosnak is legyen szeretője, mert ez így logikus: nemcsak a korona száll apáról fiúra, hanem a házasságtö­rés hagyománya is.

„Ez nem is Katalin!”

mivel a hercegné tartósan távol van a nyilvánoss­ágtól, hatalmas szenzációt kelt, ha felbukkan valahol. a the sun című bulvárlap lehozott egy videót a honlapján, amelyen Katalin bevásárol Vilmos oldalán a windsori kastélyhoz közeli vegyeskere­skedésben. a felvételen a hercegné vidámnak és egészséges­nek tűnik, ami nem nyerte el az internet népe egy részének tetszését. „Ez nem is ő, ez a dublőze!” – írta az egyikük, és rengetegen egyetértet­tek vele. Volt, aki részletes elemzést is nyújtott: „magasabban van az arccsontja, más a mosolya, soványabb, és nagy szatyrot cipel a hasi műtét után, kacagnom kell, ez nem lehet ő.”

 ?? ?? Katalinék hivatalosa­n és nem hivatalosa­n is összejárna­k Rose-zal és férjével, mivel jó barátok, ez lett a pletykák táptalaja
Katalinék hivatalosa­n és nem hivatalosa­n is összejárna­k Rose-zal és férjével, mivel jó barátok, ez lett a pletykák táptalaja
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary