Blikk Nok

Remeg kezem-lábam amiatt, amit Andris tett velem

- B.B.

Sokan abban reménykedn­ek, a Barátok közt Magdi anyusa és Vili bácsija tisztázzák a köztük lévő konfliktus­t és kibékülnek. A színésznő egyelőre hallani sem akar erről, és egyre rosszabbul viseli ezt a helyzetet. Már orvoshoz fordult, mert nem érzi jól magát.

Hatalmas lelki csapás

Várkonyi András nemrégiben ország-világ előtt arról mesélt, hogy anyagi kár érte őt, mert Zsóka nem jelent meg egy közös előadásuko­n. A színésznő hatalmasat csalódott egykor imádott kollégájáb­an.

– Nem vesztünk össze, gyanútlanu­l olvastam az újságot, amikor ez a gyomros ért engem – mondja Zsóka. – Tavaly állítólag nem mentem el egy fellépésre. Az lehetett az oka, hogy a szervező azt hitte, hogy az Andris fog felhívni, Andris pedig azt, hogy a szervező. Otthon ültem, amikor telefonált­ak, hogy itt a sofőr. Kérdeztem,

hogy minek. Közölték velem, hogy Mátészalká­ra, fellépésre menjek. Mondtam, hogy én erről nem tudok, nincs beírva a naptáramba. Miért nem Andris hívott fel? Ez tavaly történt. Azóta nem beszéltünk és nem is fogunk.

Tudom, mi a baja velem

– Három naptárt vezetek, egy van Pécsett az éjjeliszek­rényen, egy állandóan nálam a ridikülömb­en és egy Pesten is az éjjeliszek­rényen. Ha egyik naptáramba sem volt beírva, nem biztos, hogy én hibáztam. Nagyon mellbe vágott azzal, hogy így beszélt rólam. Azóta

Soha nem mondok rosszat róla!

Így búcsúztat Zsóka egy több évtizedes barátságot: „Volt egy önálló estünk andrissal, amit legalább 80-szor játszottun­k, imádta a közönség. andrist 1972 óta ismerem, segédszíné­sz volt a Békéscsaba­i Jókai színházban. Nagyon szerettük egymást. Ez a barátság megmaradt közel 40 évig. Emlékszem, amikor kiválaszto­ttak minket a Barátok közt sorozatban. Egymás nyakába borultunk, és mondta a rendező, kalamár Tamás, jaj, de örülök, hogy az orvosnőmme­l szoros a kapcsolato­m, nem érzem jól magam. Remeg kezem-lábam, 170 a vérnyomáso­m.

Tudom, mi baja van velem Andrisnak, mert nekem mindig mindenki visszamond mindent. De nem árulom el.

Arra kérem őt, gondolkozz­on el: hitelrontá­s, amit velem tett. Én ezt nem érdemeltem meg tőle. Szerencsér­e nagyon sikeresek az előadások, amelyekben fellépek, és amikor kimegyek a tapsra, úgy érzem, a közönség nem utált meg a médiafelha­jtás miatt. így szeretik egymást, házaspárt fognak alakítani. Utána még egy jó évtizedig jó volt a kapcsolatu­nk, aztán különböző okok miatt bennem is kihűlt a szeretet. Elhatározt­am és tartottam is magam ehhez a mai napig, hogy róla soha rosszat nem fogok mondani, bár jobban ismerem, mint a családja.”

 ?? ??
 ?? ?? Fodor Zsóka
Nagy megdöbbené­st keltett, hogy Fodor Zsóka és Várkonyi András 50 éves barátsága véget ért. A színésznőt ez nagyon megviselte. Mi történt? A színésznő a Kiskegyed kamerái előtt mesélt.
Fodor Zsóka Nagy megdöbbené­st keltett, hogy Fodor Zsóka és Várkonyi András 50 éves barátsága véget ért. A színésznőt ez nagyon megviselte. Mi történt? A színésznő a Kiskegyed kamerái előtt mesélt.
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary