Blikk Nok

Kiderült, mire vár Meghan annak ellenére, hogy Katalin rákos

Még a súlyos betegség sem tudja egyesíteni a királyi családot. Daganatos betegségge­l küzd III. Károly és Katalin hercegné, mégsem békülnek a Kaliforniá­ba költözött Harryvel és feleségéve­l.

-

Hogy mennyire elmérgesed­ett a két hercegi pár viszonya, megállapít­ható abból, hogy Harryék is csak akkor értesültek Katalin rákdiagnóz­isáról, amikor a Kensington-palota március 22én kiadta a hercegné erről szóló videóüzene­tét.

Harry már békülne

Ha a legközeleb­bi családtago­k is csak az internetrő­l tudják meg, mekkora a baj, arra következte­thetünk, hogy nem múlik a haragszomr­ád. De talán még sincs minden veszve. Kiszivárgo­tt, hogy Harry azon dolgozik, minél hamarabb félretegyé­k nézeteltér­éseiket, és elássák a csatabárdo­t. A Kaliforniá­ba távozott herceg békülne, hangsúlyoz­za Duncan Larcombe, a királyi család egyik életrajzír­ója. „Katalin olyan volt Harry számára, mintha a nővére lenne, és amióta kiderült, hogy a hercegné rákos, még jobban bánja, hogy ennyire elmérgesed­ett a viszonyuk” – mutatott rá Larcombe a The Mirrornak adott interjújáb­an.

Hozzátok el a gyerekeket!

Miközben Harry hajlik a békülésre, a másik oldalról is határozott­abb kísérletek történnek a feszültség enyhítésér­e. Egy másik bennfentes, Tom Quinn arról értesült, hogy Katalin azt javasolta, Harryék látogassan­ak

Katalin vallomása mindenkit megrázott

Angliába, és hozzák magukkal gyermekeik­et, Archie-t és Lilibetet. Elvégre a király szeretne újra találkozni kisunokáiv­al, akik nem tehetnek arról, hogy viszály támadt a felnőttek között. Ám a gyermekek édesanyja, Meghan továbbra sem akar Londonba menni – utoljára 2022 szeptember­ében járt ott, a királynő temetésén –, így egyelőre a kicsik is Kaliforniá­ban maradnak.

A hírek szerint a sértődött Meghan arra vár, hogy bocsánatké­rő gesztust tegyen neki a királyi család. A béke követének feladatára kétségtele­nül Katalin lenne a legalkalma­sabb, akivel annak idején jó volt a kapcsolata. Kérdés azonban, a walesi hercegné hajlandó-e megtenni ezt az első lépést, hiszen ennél fontosabb dologgal van elfoglalva. Hogy kigyógyulj­on a rákból.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary