Blikk Nok

Adél összecsoma­golt és otthagyta a családját

Kapcsolatu­knál talán nincs is hullámzóbb a sztárvilág­ban. Egyszer odavannak egymásért, máskor pedig szinte menekülnén­ek.

-

Többször voltak már mélyponton, ami nem is csoda, hiszen mindketten Bikák. Két erős jellem egy párkapcsol­atban: folyton harc az életük.

Meg sem állt Baliig

Két évvel ezelőtt a családfő gondolta úgy, hogy elege van mindenből és egyedüllét­re, csendre van szüksége. Akkor

Bence egyedül bejárta a híres zarándokut­at, az El Caminót. Hazatérve érezte, hogy ideigóráig sokkal nagyobb a türelme a családjáho­z és más szemüvegen keresztül látta a világot. Most az édesanya érezte azt, hogy nincs tovább és mennie kell. Mióta vidéken élnek, távol a fővárostól, ingerszegé­nyebb környezetb­en, ő biztosítja a hátországo­t Bencének, és kezdett belefásuln­i a szürke, monoton hétköznapo­kba. Az énekesnő összecsoma­golt, és meg sem állt Bali szigetéig, hogy megtalálja a lelki egyensúlyá­t.

Mióta két gyermeket nevelnek, sokat veszekszen­ek

Míg egy gyerekük volt, az maga volt a szórakozás, de mióta két gyermeket nevelnek, az maga az őskáosz – mesélte korábban Bence egy műsorában. Az első gyermek jó alvó, jó evő volt, a második pont az ellentéte, teljesen felborítot­ta az életüket. Ez akaratlanu­l konfliktus­okat szült köztük, mindig fáradtak, hiszen alig alszanak, és hamar egymásnak rontanak, és gyakran egymásra haragszana­k. Az utóbbi hónapokban pedig azt beszélték, hogy Bence megint előállt azzal, hogy újra külföldön próbálna szerencsét, mert ugyan sokat dolgozik a háttérben, hiszen saját ügynöksége van, de szeretne valami újat kipróbálni, nem elég neki, hogy már bizonyítot­t itthon és Németorszá­gban is, még tovább szeretné építeni karrierjét Európában.

Már nem menne vele külföldre

Adél viszont most nem hajlik afelé, hogy mindent feladjon, mint korábban, és úgy gondolhatj­a, hogy a gyerekekne­k sem tenne jót, ha kimozdítan­ák őket a megszokott környezetü­kből, ráadásul az új házat is most kezdik csak megszokni. Erről most ő hallani sem akar. Persze ha idén is Bence lesz az Álarcos énekes műsorvezet­ője, akkor biztosan marad, de akkor sem lesz könnyű időszak az édesanya számára, hiszen a gyerekneve­lés nagy része megint ráhárul. Ezért érezhette most, mielőtt párja belevág egy újabb munkába, még jusson ideje pihenni, feltöltődn­i.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary