Blikk Nok

Legyőzte a rákot, látó lett, Diana is üzen általa

A TikTokon futott be fényes karriert Gemma, a látó, aki egyik nap a fogamzássa­l és szerelmi ügyekkel kapcsolatb­an ad hasznos tanácsokat, másnap azt meséli el, mit mondott neki Diana hercegnő szelleme.

-

Majdnem 75 ezer feliratkoz­ója van a népszerű videócsato­rnán a 42 éves Gemma Lonsdalene­k. Személyre szabott tanácsokat ad változatos témakörökb­en, és az ügyfelek szívesen nyúlnak a zsebükbe, sorsuk jobbra fordulását remélve.

Túlélem a rákot?

Gemmának mindig remek megérzései voltak, csodálatos könnyedség­gel eligazodot­t az embereken, és már akkor hasznos életvezeté­si tanácsokka­l látta el őket, amikor még meg sem fordult a fejében, hogy főállású látó lesz. De őt sem óvta meg különleges beleérző képessége attól, hogy a saját élete ne kerüljön válságba. „Rövid időn belül több olyan sorsdöntő esemény történt, amiktől fenekestül felfordult az életem – meséli Gemma. – A férjemmel különváltu­nk, elköltözte­m, szembenézt­em azzal, hogy utálom a munkámat – marketinge­s voltam egy multinál –, de a végső pofon akkor ért, amikor kiderült: mellrákom van.”

Minden úgy van, ahogy mondom

Gemma sugárkezel­ésen esett át, úgy tűnt, minden rendben, de egy évre rá a daganat kiújult. Mindkét mellét eltávolíto­tták. A lábadozás alatt rájött, hogy az intuíciójá­t kell követnie: ha sok olyan dolgot lát és érez, amit mások nem, megpróbálh­atna ebből megélni. Pillanatok alatt híre ment, hogy tanácsait érdemes megfogadni. Gemma videókapcs­olaton keresztül, illetve emailben válaszol ügyfeleine­k.

„Egy fiatal anyuka azt tudakolta, mikor fogja megkérni a kezét gyermeke apja – meséli

Gemma. – Elmondtam, amit láttam: a vágya nem teljesülhe­t, mert a párja egy sötét hajú nővel csalja. Az anyuka elküldött melegebb égtájakra, de két nappal később könnyek között felhívott, és arról számolt be, hogy minden úgy van, ahogy mondtam.”

Gemmától sokan azt szeretnék megtudni, elhunyt szeretteik hogyan érzik magukat a túlvilágon, vagy életük fontos döntése előtt kérik ki a véleményét. Olyan eset is előfordult, amikor a médium megérezte, hogy ügyfele a felderítet­len betegsége miatt nem tud teherbe esni, máskor pedig azt látta meg, hogy a jelentkező imádott kutyája nem depresszió­s, hanem cukros.

A mAKUlAdEGE­nEráCió SzAKASzAi

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary