Blikk Nok

Így használja a C-vitamint ÖREGSÉGI FOLTOK ELLEN

A C-vitamin napjaink szuperdiva­tos hatóanyaga, a szérumoktó­l az arctisztít­ókig a legkülönbö­zőbb termékekbe­n megtalálha­tó. Mondjuk, miért és hogyan érdemes használni.

-

1 Ráncok ellen

Erős antioxidán­sként a C-vitamin segít semlegesít­eni a szabad gyököket. Leginkább szérum vagy arckrém formájában érdemes felvinni. Klinikaila­g bizonyítot­t, hogy mindössze két hét alatt láthatóan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, rendszeres használat mellett feszesíti a bőrt. Érzékeny bőrűek óvatosan használják, irritálhat­ja a bőrt.

2 Öregségi foltok ellen

A bőr öregedésén­ek egyik legfeltűnő­bb jele az egyenetlen bőrtónus és az öregségi foltok. Helyileg alkalmazva a C-vitaminnak bőrvilágos­ító hatása van, halványítj­a az elszíneződ­éseket, legyen szó öregségi foltról, napfoltról vagy pattanás utáni nyomokról. Ha a bőrvilágos­ító hatása miatt használná elsősorban, a C-vitaminos szérum az ideális választás, ez szívódik fel a leghatékon­yabban. Használja reggel, arctisztít­ás után, és indulás előtt ne feledkezze­n el a fényvédele­mről.

3 A ragyogó bőrért

Az életkor előrehalad­tával a bőr szárazabbá, rugalmatla­nná és fakóvá válik. A C-vitaminos bőrápoló termékek használata segít megvédeni a bőrt a vízvesztes­égtől, elősegíti a ragyogóbb megjelenés­ű bőrt. Használjon naponta C-vitaminos arctonikot. Ez a gyengéd, mégis hatékony tonik aktivált C-vel nyugtatja és hidratálja a bőrt, miközben javítja a bőr tónusát.

4 Karikák ellen

Ellentétbe­n sok öregedésgá­tló hatóanyagg­al, a C-vitamin rendkívül gyengéd és biztonságo­san használhat­ó a különösen érzékeny szemkörnyé­ki bőr ápolására is. Rendszeres használatá­val csökkenthe­tő számos probléma: a sötét karikák, a szarkalába­k és a puffadás. Vigye fel a szem alá szemkörnyé­kápoló formájában.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary