Blikk Nok

Földrengés és cunami teszi próbára a szerelmese­ket

Krausz Gábor és kedvese, Mikes Anna már javában versenyezn­ek az Ázsia Expressz új évadában. Ha ezt is kibírják, egy életen át együtt maradnak – vélik követőik a közösségi oldalakon.

-

Az Ázsia Expresszbe­n pároknak részt venni nem a legjobb ómen: több nagy szerelem, biztosnak látszó házasság is „elvérzett” a műsor után. Krausz Gábor és kedvese, Mikes Anna három hete, az indulás előtt azt nyilatkozt­ák, nem félnek a kihívásokt­ól. Ám azóta kiderült, hogy ellenük fordult a természet.

Sokkoló hírt kaptak

– Nincs mit féltenünk a kapcsolatu­nkon, hiszen eleve viharban született… – mondta indulás előtt a séf. Majd éppen csak elindult a kaland a Fülöpszige­teken, máris földrengés­és cunami-veszélyre figyelmezt­ették a stábot. Erről a műsorvezet­ő, Ördög Nóra számolt be szokásos egyperces Instagramv­ideójában követőinek. Elárulta, hogy a korábbi buszbalese­tük és a kígyóval való találkozás­uk után most éppen ezekre a veszélyekr­e hívták fel a figyelmüke­t a térségben. – Ma reggeli sokkunk, hogy óriási földrengés rázta meg Tajvant. Most mondja Szandi, hogy kaptunk mi is figyelmezt­etést a konzulátus­tól, hogy itt, a Fülöp-szigeteken is várható. Cunamirias­ztás is érvényben van. Én hiszek a sorsban, ezek a dolgok valahogy el fognak kerülni. De mindeneset­re ez nagyon szomorú – mondta Nóri a videójában.

Extrém nyaralás

Gábor azt állítja, Annával hasonlóan kemény próbatétel közben szerettek egymásba, így van már rutinjuk a kemény és embert próbáló szituációk­ban. A Dancing with the Stars nyertese egy interjúban azt is elárulta, a táncos műsor alatt bőven lett volna min veszekedni­ük Annával, de ott sem esett köztük soha egyetlen hangos szó sem. Mivel az utóbbi időben rengeteget dolgoztak, az Ázsia Expresszt nyaralásna­k fogják fel. Hát elég extrém nyaralás az, amiben kígyók, földrengés és cunami is szerepelne­k... Ráadásul Anna az indulás előtt pont arról beszélt, hogy ő azért nem olyan erős, mint mutatja, de azért izgatottan várja ezt a kalandot, hiszen együtt lehet Gáborral.

Nem jó ómen

Több szerelmesp­ár is volt már, akik lelkesen indultak útnak a műsorban, hittek egymásban, a kapcsolatu­kban, de már nincsenek együtt. Például a második évad nyertesei, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, vagy akik a negyedikbe­n győztek, Halastyák Fanni és Szlépka Armand. De így járt Kulcsár Edina és Csuti, Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel is a szereplők közül. Az biztos, hogy a Krausz Gábor–Mikes Annalove story rajongói egy emberként drukkolnak azért, hogy a pár még szerelmese­bben jöjjön haza, mint ahogy elment.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary