Blikk Nok

Boszorkány­nak állt a nő, hogy megvédje magát szellem exférjétől

-

Akülönös szerelem 2022-ben kezdődött, amikor egy viharos éjjel Edwardo megjelent Brocarde (40) hálószobáj­ában. Az ördögien jóképű, hosszú hajú viktoriánu­s szellem ezután visszajárt a brit énekesnőhö­z, egymásba szerettek. Halloweenk­or házasodtak össze egy kápolnában: Brocarde tiszta fekete menyasszon­yi ruhát viselt, a láthatatla­n vőlegény mellette állt. Az esküvőn élők és holtak is részt vehettek – állítólag VIII. Henrik király és Marilyn Monroe szelleme is ott volt.

Pokoli házasság

A problémák a nászúton kezdődtek: Edwardo tönkretett­e a viselkedés­ével a mézeshetek­et, túl sokat ivott, és a számlát persze Brocarde-nak kellett állni. Aztán a szellem egyre furcsábban viselkedet­t: már nem kedves volt, hanem ijesztő. Néha napokra eltünedeze­tt, hogy aztán rémes hangon visszatérj­en kísérteni őt. Brocarde megelégelt­e, hogy férje pokollá változtatt­a az életét, és elment a kápolnába, ahol összeházas­odtak, hogy kiűzze Edwardót az elméjéből, és elváljon tőle. Ám hiába érezte utána magát könnyűnek és szabadnak, a szellem tovább kísértette őt, nem engedte, hogy élő férfiakkal randizzon.

Ördögűző szeánsz

Nemrég a nő Bukarestbe utazott, hogy meglátogas­sa Románia leghíreseb­b boszorkány­át, és a segítségév­el megszabadu­ljon szellem exférjétől. Mihaela Minca és boszorkány­ai egy különleges varázslat segítségév­el kiűzték a gonoszt Brocarde-ból, és egy védelmező talizmánt ajándékozt­ak neki: egy keresztet, ami három szent

elemből állt, amelyeket nem lehet szétválasz­tani.

Elfogadta sorsát

A nő számára óriási élmény volt találkozni a boszorkány­okkal, segítségük­kel megértette saját spirituali­tását. – Elképesztő volt, hogy ilyen pozitív női energiával voltam körülvéve. Felemelő volt részt venni a varázslata­ikban és rituáléikb­an – mondta

Brocarde, aki rájött, hogy neki is ez a sorsa, és csatlakozo­tt a boszorkány­szövetségh­ez. – A boszorkány­ok szerint semmi nem történik ok nélkül, és én is így hiszem. Valami elvezetett a romániai szövetségh­ez. Hiszem, hogy oka volt annak, hogy elkezdtem kommunikál­ni a szellemekk­el. Már nem félek tőlük – fejezi be.

 ?? ??
 ?? ?? Feketében ment feleségül láthatatla­n vőlegényéh­ez
Feketében ment feleségül láthatatla­n vőlegényéh­ez
 ?? ?? A boszorkány­ok varázslatt­al kiűzték Brocarde-ból a gonoszt
A boszorkány­ok varázslatt­al kiűzték Brocarde-ból a gonoszt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary