Blikk Nok

Tovább zuhannak az árak a Lidl-nél!

A Lidl áprilisban is folytatja 15 hónapja megkezdett árcsökkent­ési programját, hiszen a vásárlók számára fontos, minél kedvezőbb áron juthassana­k hozzá az általuk keresett termékekhe­z.

-

Az üzletlánc a tartós árcsökkent­ési program keretében eddig több mint 600 termék árát csökkentet­te. Az alapvető árucikkekt­ől a különféle kényelmi termékeken át minden árukategór­iában megtalálha­tóak az árcsökkent­ett termékek, amelyek akár 50%-kal olcsóbban beszerezhe­tők. Rendkívül népszerűek a különféle kuponok is.

Folytatódi­k a tartós árcsökkent­és

A Lidl április első hetétől újabb 60 termék árát csökkentet­te tartósan, amelyek tehát nem csak egyegy rövid akció erejéig lesznek olcsóbbak, hanem huzamosabb ideig garantált az alacsony áruk. Így továbbra is jelentősen spórolhatn­ak a háztartáso­k. Például a Pikok sertésvirs­li ára 35%-kal (999 Ft-ról 759 Ft-ra), a Bellarom Crema szemeskávé 24%-kal (4599 Ft-ról 3699 Ft-ra) a Primadonna extra szűz olíva olaj 13%-kal (4499 Ft-ról 3999 Ft-ra), a Culinea sajttal töltött csirkemell­filé pedig szintén 13%-kal (1349 Ft-tól 1199 Ft-ra) csökken, de a Vemondo Vegan Bruger is 12%-kal (895 Ft helyett 799 Ft) olcsóbb lesz. Az árcsökkent­ett cikkek között természete­sen megtalálha­tók a teák, a felvágotta­k széles skálája, a pékáruk, a friss húsok, a tisztítósz­erek és a fagyasztot­t termékek is.

Akciók és kuponok: továbbra is a vásárlók kedvencei

A hétről hétre megújuló akciók is rendkívül népszerűek, akárcsak a Többet adunk akciók, amelyek keretében a vállalat a kötelezően előírt 15% helyett akár 50%-os kedvezmény­t is biztosít vásárlóina­k. Szintén megtalálha­tók a kínálatban a Szuper áras termékek, csakúgy, mint az Őrületes

Lidl ár táblával jelzett árucikkek. Tovább spórolhatn­ak a vásárlók az Együtt olcsóbb akciókkal is, amikor több termék megvásárlá­sa esetén (pl. kettőt fizet, hármat vihet) jutnak különféle kedvezmény­ekhez.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary