Blikk Nok

a legtrendib­b Ezek lesznek körmök idén tavasszal

-

A sztárok a legmenőbb körmösökhö­z járnak, akik nemcsak tudják, de irányítják is a körömtrend­eket, úgyhogy ha képben szeretne lenni a körömdivat­ot illetően, elég meggyelni a hírességek manikűrjét. GYÉMÁNTOS FRANCIA

Sydney Sweeney igazán különleges, 3D-s körmöket villantott – szó szerint, hiszen közepes hosszúságú és mandula formájú körmeinek végét ezüstkrist­ályokkal díszítette körmöse, Ganzorigt Zola. Ezzel tette különleges­sé az egyébként egyszerű francia manikűrt.

ABSZOLÚT NATÚR

Angelina Jolie legutóbb teljesen natúr körmökkel jelent meg. Manikűröse, Elle Gerstein célja a letisztult, klasszikus stílus volt, amikor ezzel a teljesen semleges, szinte a színésznő bőrével meg- egyező árnyalatú barna lakkal festette ki Jolie körmét.

NUDE BÁRSONY

Lindsay Lohan is a natúr körndmökre szavazott, annyi különbségg­el, hogy az ő manikűrje bársonyos hatású. Ha ráesik a fény, csillog, illetve olyan, mintha rövid, mandula formájú körmei más színűek lennének. Ám ez csak a látszat: manikűröse, Elle Gerstein mindet ugyanazzal a színnel lakkozta ki.

KOCKA FRANCIA

Zendaya körmei általában egyszerűek, mégis nagyszerűe­k – így volt ez legutóbb is. A klasszikus francia manikűrt azzal bolondítot­ta meg a körmöse, hogy ovális helyett kocka formájúra alakította a sztár közepesen hosszú körmeit, és a fehér körömvégek­et szélesebbr­e csinálta a megszokott­nál.

GRUNGE FRANCIA

Anya Taylor-Joy legújabb filmjének premierjén viselt manikűrje jól mutatja, hogy a grunge stílus visszatért: az alap matt, viszont a körömvég fekete. Körmöse, Kim Truong a két szín közé egy vékony vörös vonalat is húzott, amitől úgy tűnik, mintha a sztár körmeit láng csípte volna meg.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary