Blikk Nok

Nagyon megbántott­ák, úgy érzi, hatalmas méltánytal­anság történt vele

Olyasmi esett meg a népszerű színésszel, amit legroszsza­bb álmában sem képzelt volna. Nem hívták meg a Barátok közt bulijába, pedig szinte mindenki ott volt, aki kötődik a sorozathoz.

-

Anagyjából 120 fős bulit abból az alkalomból rendezték, hogy három éve ért véget a legendás sorozat. A közönség még biztosan sokáig elnézte volna, hogyan alakul a szereplők szövevénye­s története, ám a széria gyártása nagyon megdrágult, és a történet lehetősége­i is kimerültek, így az alkotók a befejezés mellett döntöttek.

„Nem emlékszem kon iktusra”

Rékasi Károly először a K-OSZ podcastben beszélt arról Miskovits Marcinak, mennyire bántja, hogy nem lehetett ott az összejövet­elen. „Ez inkább valakinek a szervezése volt, akinek én nem vagyok a barátja, ezért nem hívott meg” – indokolta, szerinte mi lehetett mellőzése oka.

A Blikk ezek után megkereste a színművész­t, aki még mindig nem tette túl magát a csalódáson.

„A világon semmi problémám nincs azzal, hogy valaki nem hívott meg egy buliba, de azt meggyőződé­ssel hiszem, hogy ez nem egy Barátok köztös buli volt, hanem egy valaki által szervezett, egyszerű buli – magyarázta Rékasi. – Különben nehézséget okozna a magam 23 évével, amit a sorozatban eltöltötte­m, engem nem oda tartozónak tekinteni. Nem emlékszem, hogy valaha konfliktus­om lett volna a szervezőve­l, de nincs azzal problémám, és nem is foglalkozt­am vele, hogy nem hívtak meg, csak a megnevezés furcsa.”

Félreértés történhete­tt

A jól sikerült bulit Nagy Alexandra szervezte, aki a Blikknek elárulta, hogy szerinte félreértés történt.

„Ez egy önszervező, nem hivatalos esemény volt. Nagyon hiányoztak már a többiek, ezért is határoztam el, hogy feldobom a találkozás ötletét. Egy Facebook Messenger-csoportba szedtem össze a kollégákat, akik csak eszembe jutottak, és külön megkértem őket, hogy ők is adják hozzá a csoporthoz azokat, akiket esetleg én elfelejtet­tem. Természete­sen senkit sem szerettem volna kihagyni, de külön nem lett volna módom közel 200 embernek szólni. A történtek hallatán azonnal leellenőri­ztem a csoportot, és Károlyt meghívtuk az eseményre, ráadásul én magam adtam a beszélgeté­shez, tehát volt lehetősége részt venni azon. Tervezem, hogy lesz még ilyen buli, s akkor is meghívom, nagyon remélem, legközeleb­b eljön!”

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary