Blikk Nok

Egy tyinget sem kapnaka gyerekeik

Számos híresség eldöntötte: a gyerekeik nem részesedne­k majd hatalmas vagyonukbó­l. Nem irigylik tőlük a raklapnyi pénzt, pedagógiai okok vezetik őket. Valamiért főleg fér akról van szó.

-

Nem kell nekik az az 500 millió, ugyan már

A Jagger név értékes valuta a sztárvilág­ban, be is váltja a Rolling Stones frontember­ének számos gyermeke, sikeres modellek, színészek, producerek. A nyolcból egyelőre csak hét, mert a legkisebb, Deveraux még csak hatéves. Amikor a minap arról kérdezték a 80 éves legendát, mennyit kapnak a gyerekei a vagyonából, nevetve legyintett: „Nem kell nekik az az 500 millió, ugyan már.”

Gordon Ramsay Nem gonoszságb­ól teszi

A sztárséf is úgy gondolja, hogy az a vagyon, amiért nem dolgoztak meg, megrontja az embereket. „Nem azért nem kapnak semmit, mert gonosz lennék, hanem a saját, jól felfogott érdekükben” – mondta Gordon. Eddig hat kis Ramsay született, a legidősebb 25, a legkisebb 1 éves, és egyelőre 820 millió dollárt nem örökölnek.

Sting Örül, hogy nem is kértek tőle

Nem akarja, hogy a rengeteg pénz fojtogassa őket, ezért az öröki ú énekes sem hagy semmit a hat gyerekének, akiket nem kell emiatt félteni. Legidősebb a 46, a leg atalabb 28 éves, és már mind a hatról kiderült, hogy apa pénze nélkül is boldogul az életben. Mindegyikü­k valamilyen művész. Soha nem is kértek egy

tyinget sem Stingtől, aminek őszintén örül, mert így nem kellett nemet mondania. Egyébként 300 millió dolláros vagyonról van szó.

Daniel Craig Az öröklés ízléstelen!

Mind a 160 millió dollárját nemes célra fordítja majd a leköszönt James Bond, mert szerinte ízléstelen dolog, ha valakinek a szülei révén csak úgy az ölébe hullik egy csomó pénz.„Az a lozó ám, hogy mindenedet szét kell osztogatno­d, mielőtt elmész” – szögezte le, így felnőtt és másik, még óvodás lánya legfeljebb egy kis aprót kapnak apjuk távozása után.

 ?? ?? Joe
Mickey
Eliot
Ella
Joe Mickey Eliot Ella
 ?? ?? Elizabeth
Gabriel
James
Mick Jagger
Jade
Deveraux
Georgia May és Karis
Lucas
Elizabeth Gabriel James Mick Jagger Jade Deveraux Georgia May és Karis Lucas
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Sting felesége, Trudie Styler, ai, Giacomo és Joe Sumner, illetve lányai, Fuchsia és Mickey Sumner
Sting felesége, Trudie Styler, ai, Giacomo és Joe Sumner, illetve lányai, Fuchsia és Mickey Sumner

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary