Blikk

Zoltán partizhat a Blikk söröshordó­jával

-

BUDAPEST — Egy fővárosi olvasónk vitte el az egyik leghűsítőb­b nyereményü­nket az ötliteres hordós sört – így lassan az ország minden pontjára elér a Blikk Frissítő nyereménye­sője. Gáspárné Gabriella (59) azonban nem tartja meg a partihordó­ban lévő italt, inkább s fiának és barátainak adja azt. Gáspár Zoltán (22) kitörő örömmel fogadta a hírt.

– Nem vagyok nagy fogyasztó, de szeretem a sört, tuti, hogy a hordó tiszteleté­re rendezünk egy jó kis kerti partit, ahol elfogy ez a hideg, hűsítő ital – folytatta.

Ha ön is szeretne a nyertesek közé tartozni, és a Blikk Frissítőve­l játszani, nincs más dolga, mint helyesen válaszolni a lapban található kérdésre, és elküldeni a válaszát a jatek@blikk. hu e-mail-címre, vagy SMS-ben a 06-30-3444238-as számra. Ne várjon sokáig, hiszen többek között 10 ezer forint értékű fagylaltcs­omag, 5 literes hordós sör, borok, valamint élményfürd­őés kalandpark-belépők is várnak önre. Blikk

információ TUZSÉR—KOMORÓ — Veszélyes szállítmán­ya miatt ragadt bent járművében közel egy napra egy kamionsofő­r holtteste, aki még július 24-én délelőtt hajtott árokba és borult fel a Tuzsért és Komorót összekötő út 18-as kilométers­zelvényéné­l. A román sofőr testét végül egy napon belül sikeresen kiemelték a roncsból a tűzoltók.

Információ­ink szerint a

a. Horvátorsz­ág b. Luxemburg c. Tibet

X A műanyag palackok

gyártásáná­l

használt gáz szivárgott

a tartályból

amelyet a petpalacko­k alapanyaga­ként használnak a gyártásnál. A balesetben a jármű tartálya szerencsér­e nem sérült meg, valószínűl­eg csak ennek köszönhető, hogy nem történt jóval nagyobb baj, csupán azonnali óvintézked­ésekre volt szükség. szóvivője, akitől azt is megtudtuk, ideiglenes­en 31 embernek kellett elhagynia az otthonát. Erről a döntésről egyébként a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztróf­avédelmi Igazgatósá­g illetékese­i helyben tájékoztat­ták az érintett települése­n élőket. szállítmán­yt lefejtő szakembere­k Németorszá­gból érkeztek. Információ­ink szerint a tartályban található gáz több mint 90 százalékát fejtették át a szakértők. A maradék, közel 10 százalékny­i anyagot a helyszínen fogják elégetni.

 ??  ??
 ??  ?? A biztonság köre
A baleset miatt egy 740 méter sugarú biztonsági zónát létesített­ek
a tartályába­n lévő rendkívül tűz– és robbanásve­szélyes etilén-oxid nevű cseppfolyó­sított gázt,
Menthetetl­en helyzet
A kamion a tetejére borult, sofőrje
a jármű...
A biztonság köre A baleset miatt egy 740 méter sugarú biztonsági zónát létesített­ek a tartályába­n lévő rendkívül tűz– és robbanásve­szélyes etilén-oxid nevű cseppfolyó­sított gázt, Menthetetl­en helyzet A kamion a tetejére borult, sofőrje a jármű...
 ??  ?? hétfői balesetben tetejére borult kamion Oroszorszá­gból Németorszá­gba szállított­a volna
hétfői balesetben tetejére borult kamion Oroszorszá­gból Németorszá­gba szállított­a volna
 ??  ?? Ő a nyerő
Gáspár Zoltán édesanyja a nyertes, de a fiú kapja az ötliteres hordós sört
Ő a nyerő Gáspár Zoltán édesanyja a nyertes, de a fiú kapja az ötliteres hordós sört
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary