Blikk

Vettel:„Hamilton előtt akarok maradni!”

Egypontos előnnyel várja a Magyar Nagydíjat

-

9.45–10.15: GP3, időmérő edzés

11.00–12.00: harmadik szabadedzé­s 12.20–12.50:

időmérő edzés

14.00–15.00: időmérő edzés 15.15–15.35: kétüléses versenyaut­ó, pályakör

16.00–17.05: első futam

17.35–18.20: 9.10–9.45: második futam 10.20–11.10: második futam 11.30–12.05:

első futam

futam

12.15–12.20: kétüléses versenyaut­ó, pályakör

14.00–16.00:

Magyar Nagydíj MOGYORÓD — Harcra készül Sebastian Vettel (30) a Forma– 1-es Magyar Nagydíjon. A Ferrari négyszeres világbajno­k németjének már csak egy pont az előnye a mercedeses brit Lewis Hamilton (32) előtt. A szombati időmérő edzésen és a vasárnapi MOGYORÓD — A munkájuk során szuperautó­kban ülnek a Forma–1-es pilóták, de a legtöbbjük­et már a Magyar Nagydíj helyszínér­e tartva is elkaphatja a versenyláz. Ugyanis a csapatok tagjai nem hétköznapi gépekkel közelítik meg a Hungarorin­get – a ritka kivételtől eltekintve.

A Red Bull Racing két alkalmazot­tja, a tegnapi szabadedzé­seket megnyerő ausztrál Daniel Ricciardo (28) és a holland Max Verstappen (19) viszi a prímet, hiszen 52,5 milliós Aston Martinban kuporogva tették meg az alig 20 kilométere­s Budapest–Mogyoród futamon újra összecsapn­ak egymással.

X

Ez a cél, de tudom, nem lesz könnyű. A legutóbbi futamot nagyon elszúrtuk, a defekt miatt túl sok pontot vesztettem.

X

Nagy a harc, és az utat. Rajtuk kívül a Ferrari és a Mercedes ászai is 20 millió feletti verdákból szálltak ki, sőt a „vörösök” négyszeres világbajno­ka, a német Sebastian Vettel (30) halmozza az élvezeteke­t. Választhat, motorra pattan vagy autóba ül.

– Imádok vezetni, teljesen mindegy, hogy a pályán vagy a közúton vagyok – jelentette ki a vb éllovasa.

Érdekesség, hogy többen is maguk vezetik a használatr­a kapott járgányt, így a finn Valtteri Bottas (27, Mercedes), a brazil Felipe Massa (36, Williams), a finn Kimi Räikkönen (37, Ferrari) a bal egyben foglal helyet. P. Z.–Sz. E. utóbbi időben jobban jött ki neki a lépés. Ám biztos vagyok benne, ebben az hosszú évadban lesznek még olyan versenyek, amelyeken én teljesítek jobban.

X

Valóban sokat fejlődtünk az előző szezonhoz képest, versenyben vagyunk a korábban verhetetle­nnek hitt Mercedesek­kel, de még nem tartunk ott, ahol szeretnénk. Ezért dolgozunk keményen.

X

Nem látok okot arra, miért ne maradnék, de tény, egyelőre nincs kontraktus­om 2018-ra. Nem izgulok, egyelőre nem foglalkozt­at a kérdés, most a hét végi versenyre koncentrál­ok. Van még idő a döntésre, úgyis jön a Magyar Nagydíj után a nyári szünet...

X

X A Ferrari német pilótájána­k

még nincs

szerződése a következő

szezonra

Tény, hogy nem túl szép ez a megoldás, a szurkolók nem is szeretik, de az elsődleges az, hogy életeket menthet, ezért született meg a döntés, és használni fogjuk. Sz. E.

 ??  ?? Ferrari
Vettel egy motort és egy Alfa Romeót is kapott, míg Räikkönen csak az autót használja
Mercedes
Bottas természete­sen a pályára is Mercedessz­el jött
Red Bull
A Red Bull két pilótája, Ricciardo és Verstappen ezeket az Aston...
Ferrari Vettel egy motort és egy Alfa Romeót is kapott, míg Räikkönen csak az autót használja Mercedes Bottas természete­sen a pályára is Mercedessz­el jött Red Bull A Red Bull két pilótája, Ricciardo és Verstappen ezeket az Aston...
 ??  ?? Program
Ma
Holnap
Forma–1,
Porsche Szuperkupa,
Forma–1,
Forma–1,
Forma–2,
GP3,
GP3,
Forma–2,
Porsche Szuperkupa,
Forma–1,
Forma–1,
Program Ma Holnap Forma–1, Porsche Szuperkupa, Forma–1, Forma–1, Forma–2, GP3, GP3, Forma–2, Porsche Szuperkupa, Forma–1, Forma–1,
 ??  ?? Együtt
A magyar F1-es pilóta feleségét is megautózta­tta a Hungarorin­gen
Együtt A magyar F1-es pilóta feleségét is megautózta­tta a Hungarorin­gen
 ??  ?? Javultak
Vettel szerint sokat javult a Ferrari az idei szezonban
Javultak Vettel szerint sokat javult a Ferrari az idei szezonban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary