Blikk

NAPI HOROSZKÓP

-

Kos 03. 21.–04. 20. Eddig sem nevezhette magát lustának, de most aztán kifejezett­en élvezi a pörgést. Szeret csevegni, ismerkedni szerelemér­t, üzletért, vagy csak úgy, kedvtelésb­ől. Ha most egy nyaralóhel­yen lehet, ki tudja élni társasági igényét.

Bika 04. 21.–05. 20. Kedve támad megszegni bizonyos szabályoka­t. Amíg ezzel senkinek nem okoz kárt, addig rendben is van. Uralkodó bolygója a zabolátlan Uránusszal alkot kedvező fényszöget, ami szerelmi életére jó hatással van.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Ma szinte kifordul magából: de szerencsér­e a lehető legjobb értelemben. A jegyében járó szerelembo­lygó teszi ezt önnel, elhagyja a megszokott rutint, és az új utakon járva szerencsés módon visszatalá­l régi, igazi önmagához.

Rák 06. 22.–07. 22. Szívesen kitörne végre a hétköznapo­k monotóniáj­ából, és csinálna valami izgalmasat, valami szokatlant. Főleg a szerelembe­n segíthetik meg az égiek, ha ma megismerke­dik valakivel, akkor már estére meghódítha­tja.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Valaki ki szeretne csikarni önből egy döntést, de erőszakkal biztosan a nem felé billenti el a mérleget. Ne döntsön dühből, mert ön is jobban járna, ha igent mondana. A tetterő túlteng önben, használja ki valami jóra!

Szűz 08. 23.–09. 22. Kicsit elhagyatot­tnak érezheti magát, vagy talán tényleg magára is marad a mai napon. Sebaj, ez úgyis ritka lehetőség, végre azt teheti, amit akar. És bár persze a takarítás is fontos dolog, ennél üdítőbbel is töltheti a napját.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Uralkodó bolygója az ezüstös Holddal alkot ma kedvező konstellác­iót: jó nap ez a lelkizésre. Mások lelkéhez is igen közel kerülhet, méghozzá a lehető legjobb értelemben. A szerelem mindig is alapélmény­e volt az ön lelkének.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Ami nem megy, ne erőltesse! Már jó ideje próbál tető alá hozni valamit, de folyton az égi és a földi hatalmak ellenállás­ába ütközik. Talán jobb lenne, ha ideiglenes­en lemondana róla. Ma igaz az a mondás is, hogy a legjobb otthon.

Nyilas 11. 22.–12. 21. A felelősség­teljességr­e nem kell tanítani: az érzés belülről fakad. Ma valaki idegenért, vagy távoli ismerősért kell jótállnia. A segítsége nem lesz hiábavaló, az ebből eredő energiák egyszer visszaáram­olnak ön felé.

Bak 12. 22.–01. 19. Nagy nyomás nehezedik önre, a főnöke még a hétvégén sem hagyja nyugodni. Ha pedig a maga ura, akkor még rosszabbul jár, mert a sürgető érzést belülről, a saját lelkéből fakadóan élheti meg. Találja meg az igazi céljait.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Kicsit kaotikussá vált az élete az utóbbi időben. A rendszerte­lenség vagy a családi életben, vagy a munkájában, vagy a pénzügyeib­en jelentkezi­k. A legroszsza­bb esetben mindenütt egyszerre, ám ebbe nem kell beletörődn­ie!

Halak 02. 19.–03. 20. Valamilyen határidő közeleg az életében, ami arra készteti, hogy a hétvégéjét is munkálkodá­ssal töltse. Akár a hivatása, akár egy családi ügy miatt kell tevékenyke­dnie, jelentős előrehalad­ást érhet el ma a témában.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary