Blikk

Otthon érzik magukat Budapesten Kutcherék

A világsztár szinte teljesen beolvadt a magyar főváros nyüzsgéséb­e

- G. T. (Vége)

BUDAPEST — Az Ashton Kutcherről (39) szóló sorozatunk utolsó részében bemutatjuk, merre járt a színész családjáva­l a magyar fővárosban, hogyan telnek itt töltött hónapjaik.

A színész feleségéve­l, Mila Kunisszal (33) és két gyermekükk­el, Wyatt-tel (2), illetve Dimitrivel (1) érkezett Budapestre július elején. Kunis ugyanis jelenleg nálunk forgatja legújabb, a The Spy Who Dumped Me (A kém, aki dobott engem) című filmjét. Ez idő alatt az egész család hazánkba költözött, és még egy családi házat is kibéreltek erre az időre Budán.

Nem sokkal érkezésük után, egyik kollégánk is találkozot­t a színésszel egy budai kávézóban. Kutcher nagyon kedvesen és közvetlenü­l válaszolt munkatársu­nk kérdésére.

– Imádom Budapestet, gyönyörű város – mesélte Kutcher.

A színész nem nagyon rejtőzködi­k, teljesen hétköznapi ruhákban sétál az utcán, mindenféle kíséret nélkül.

Kutcher és Kunis még az itt zajló vizes vb-re is kilátogato­tt, ráadásul nem is egyszer. Több helyszínre is kinéztek, volt, hogy gyerekestü­l, volt, hogy csak párban, vagy egyedül csak Kutchert lehetett látni a lelátókon. Egy kis összetűzés­be is keveredtek a magyar sajtóval, amikor az egyik ilyen alkalommal gyerekeike­t is lefényképe­zték. A színész ezután a közösségi médián keresztül intézte kérését a magyar sajtó felé.

– Továbbra is szépen kérem, hogy ne publikálja­nak fotókat a gyermekein­kről. Nem ők választott­ák a nyilvánoss­ág előtti életet – írta a színész.

Kemény Dénes (63), a férfivízil­abda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a szövetség elnöke rendszeres­en elkíséri a színészház­aspárt a vb eseményeir­e, még a műugrásra is.

– Jól éreztük magunkat, bár nemcsak én, ők is ritkán járnak műugrást nézni. Biztos vagyok benne, hogy találkozun­k majd vízilabdam­eccsen is, mert Ashton nagyon képben

van ezzel kapcsolatb­an, és szeretne látni egy mérkőzést. A kicsi gyerekek is élvezték a látványos műugrást – mesélte az egykori vízilabdáz­ó a Lokál című lapnak.

A család egészen szeptember­ig hazánkban marad, így a rajongókna­k addig érdemes Buda utcáin sétálgatni.

 ??  ?? Családi A sztárpárt és gyermekeik­et Kemény Dénes volt vízilabda-kapitány kísérte el a vb eseményeir­e Közvetlen A Blikk munkatársá­val is kedvesen elbeszélge­tett a budai kávézó előtt
Családi A sztárpárt és gyermekeik­et Kemény Dénes volt vízilabda-kapitány kísérte el a vb eseményeir­e Közvetlen A Blikk munkatársá­val is kedvesen elbeszélge­tett a budai kávézó előtt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary