Oszter nem békül a lányával

Egy pillanatra úgy tűnt, ismét közel kerülhet egymáshoz apa és lá- nya, ÈN B T[ÓOÏT[ FMÈSVMUB NÏH DTBL OFN JT CFT[ÏMU "MFYBOESÈWBM

BLIKK - - Címlap -

BALATONRENDES — Bár egy pillanatra úgy tűnt, hogy Oszter Alexandra (38) és szülei között helyreállhat a béke, Oszter Sándor (68) szerint szó sincs családi összeborulásról. A színész hamarosan Zsombón lép fel, a Csókos asszony című előadást mutatják be, a produkciót hirdető Facebook-posztot pedig megosztotta Alexandra is.

Sőt még azt is hozzátette a színésznő, hogy „nagyon büszke”, valamint biztatta ismerőseit, hogy nézzék meg a darabot.

Alexandra még egy szívecskét is posztolt a kommentben, ám ez nem jelenti azt, hogy elásták volna a csatabárdot. A színésznő és szülei között közel egy éve mosolyszünet van, mert Alexandra párja, az egykori bokszoló nem ápol jó viszonyt Oszterékkel.

– Nem tudok róla, hogy Alexandra megosztotta az előadást, de örülök, ha büszke rám. Azóta sem beszéltünk, nem békülünk,

de én már elfogadtam ezt a helyzetet. A feleségemet jobban megviseli ez az egész hercehurca, de az unokám, Axelo hiánya engem is bánt. Szerintem Alexandra a közelgő esküvőjére sem hív meg bennünket. De az élet majd elrendezi ezt a helyzetet is, most pedig nem erre koncentrálunk – zárta rövidre Rózsa Sándor megformálója.

– Három előadása lesz a Csókos asszonynak, de úgy tudom, hogy utazunk is vele, például a Vajdaságba is – mesélte Oszter, aki a feleségét is Zsombón látja majd újra, hiszen az asszony meglátogatja őt.

– Mindenképp elmegyek, megnézem őt. Bár Balatonrendesről eljutni oda nem egyszerű, vonattal, több átszállással megy csak, de várom már, hogy ott legyek – tette hozzá Failoni Donatella.

Mint ismeretes, a zongoraművész június elején sérült meg kertészkedés közben, hat bordája eltört.

– Az orvosok azt mondták, hogy nyolc hét a gyógyulási idő. Ez letelt, és tényleg, jobban vagyok már, de fájdalmaim még vannak,

és sajnos lesznek is még egy ideig – mondta lapunknak Failoni, aki kertészkedni is alig mer. Csatári

Henriett

Lezárta magában Oszter Sándor már elfogadta, hogy nincs jó viszonyban a lányával

Alexandra kedves szavakkal kommentálta a premier hírét Büszkeség

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.