Blikk

Oszter nem békül a lányával

Egy pillanatra úgy tűnt, ismét közel kerülhet egymáshoz apa és lá- nya, ÈN B T[ÓOÏT[ FMÈSVMUB NÏH DTBL OFN JT CFT[ÏMU "MFYBOESÈWB­M

-

BALATONREN­DES — Bár egy pillanatra úgy tűnt, hogy Oszter Alexandra (38) és szülei között helyreállh­at a béke, Oszter Sándor (68) szerint szó sincs családi összeborul­ásról. A színész hamarosan Zsombón lép fel, a Csókos asszony című előadást mutatják be, a produkciót hirdető Facebook-posztot pedig megosztott­a Alexandra is.

Sőt még azt is hozzátette a színésznő, hogy „nagyon büszke”, valamint biztatta ismerőseit, hogy nézzék meg a darabot.

Alexandra még egy szívecskét is posztolt a kommentben, ám ez nem jelenti azt, hogy elásták volna a csatabárdo­t. A színésznő és szülei között közel egy éve mosolyszün­et van, mert Alexandra párja, az egykori bokszoló nem ápol jó viszonyt Oszterékke­l.

– Nem tudok róla, hogy Alexandra megosztott­a az előadást, de örülök, ha büszke rám. Azóta sem beszéltünk, nem békülünk,

de én már elfogadtam ezt a helyzetet. A feleségeme­t jobban megviseli ez az egész hercehurca, de az unokám, Axelo hiánya engem is bánt. Szerintem Alexandra a közelgő esküvőjére sem hív meg bennünket. De az élet majd elrendezi ezt a helyzetet is, most pedig nem erre koncentrál­unk – zárta rövidre Rózsa Sándor megformáló­ja.

– Három előadása lesz a Csókos asszonynak, de úgy tudom, hogy utazunk is vele, például a Vajdaságba is – mesélte Oszter, aki a feleségét is Zsombón látja majd újra, hiszen az asszony meglátogat­ja őt.

– Mindenképp elmegyek, megnézem őt. Bár Balatonren­desről eljutni oda nem egyszerű, vonattal, több átszálláss­al megy csak, de várom már, hogy ott legyek – tette hozzá Failoni Donatella.

Mint ismeretes, a zongoraműv­ész június elején sérült meg kertészked­és közben, hat bordája eltört.

– Az orvosok azt mondták, hogy nyolc hét a gyógyulási idő. Ez letelt, és tényleg, jobban vagyok már, de fájdalmaim még vannak,

és sajnos lesznek is még egy ideig – mondta lapunknak Failoni, aki kertészked­ni is alig mer. Csatári

Henriett

 ??  ??
 ??  ?? Lezárta magában
Oszter Sándor már elfogadta, hogy nincs jó viszonyban a lányával
Lezárta magában Oszter Sándor már elfogadta, hogy nincs jó viszonyban a lányával
 ??  ?? Alexandra kedves szavakkal kommentált­a a premier hírét
Büszkeség
Alexandra kedves szavakkal kommentált­a a premier hírét Büszkeség

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary