Blikk

Felháborít­ották a sztárok a Sziget szervezőit

- Blikk-információ

BUDAPEST — Alaposan cserben hagyta a magyar rajongókat és a Sziget fesztivál szervezőit két világhírű előadó is! Az albán származású brit énekesnő, Rita Ora és a Clean Bandit nevű brit formáció a napokban viszszamon­dta augusztus 12-i , szombati fellépését.

– Az előadók más elfoglalts­ágra hivatkozta­k, ami azért lepett meg minket – és őszintén szólva, fel is háborodtun­k rajta –, mert hónapok óta szerződésb­en álltunk velük a fellépésük miatt.

A már kifizetett előlegeket visszakapj­uk, de semmiféle kárpótlási díjra nem számíthatu­nk – nyilatkozt­a Vető Viktória, a Sziget fesztivál sajtófőnök­e. Bizonyára nyomós indoka lehetett Rita Orának a lemondásra, bár legfrisseb­b Instagram-képei inkább arról árulkodnak, hogy az énekesnő Jamaicában napoztatja kebleit. A budapesti szervezők lázasan agyalnak a B terven, hogy kárpótoljá­k a csalódott közönséget.

– Ne feledjük, hogy aznap még közel száz másik program lesz a Szigeten. Ha valaki csak miattuk vette meg a jegyét, az felveheti a kapcsolato­t a Sziget ügyfélszol­gálatával. Pár napon belül bejelentjü­k az új fellépőket – mondta Vető. Sorozatunk a Sziget történetér­ől a 15. oldalon olvasható.

 ??  ?? Clean Bandit
Az angol banda sem látogat el a legnagyobb magyar zenei fesztiválr­a, az utolsó pillanatba­n mondta le a koncertet
Nyaral
Míg itthon a rendezők új fellépőt keresnek, Rita Ora Jamaicából posztolgat
Clean Bandit Az angol banda sem látogat el a legnagyobb magyar zenei fesztiválr­a, az utolsó pillanatba­n mondta le a koncertet Nyaral Míg itthon a rendezők új fellépőt keresnek, Rita Ora Jamaicából posztolgat

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary