Felháborították a sztárok a Sziget szervezőit

BLIKK - - Sztárok És Sztorik - Blikk-információ

BUDAPEST — Alaposan cserben hagyta a magyar rajongókat és a Sziget fesztivál szervezőit két világhírű előadó is! Az albán származású brit énekesnő, Rita Ora és a Clean Bandit nevű brit formáció a napokban viszszamondta augusztus 12-i , szombati fellépését.

– Az előadók más elfoglaltságra hivatkoztak, ami azért lepett meg minket – és őszintén szólva, fel is háborodtunk rajta –, mert hónapok óta szerződésben álltunk velük a fellépésük miatt.

A már kifizetett előlegeket visszakapjuk, de semmiféle kárpótlási díjra nem számíthatunk – nyilatkozta Vető Viktória, a Sziget fesztivál sajtófőnöke. Bizonyára nyomós indoka lehetett Rita Orának a lemondásra, bár legfrissebb Instagram-képei inkább arról árulkodnak, hogy az énekesnő Jamaicában napoztatja kebleit. A budapesti szervezők lázasan agyalnak a B terven, hogy kárpótolják a csalódott közönséget.

– Ne feledjük, hogy aznap még közel száz másik program lesz a Szigeten. Ha valaki csak miattuk vette meg a jegyét, az felveheti a kapcsolatot a Sziget ügyfélszolgálatával. Pár napon belül bejelentjük az új fellépőket – mondta Vető. Sorozatunk a Sziget történetéről a 15. oldalon olvasható.

Clean Bandit Az angol banda sem látogat el a legnagyobb magyar zenei fesztiválra, az utolsó pillanatban mondta le a koncertet Nyaral Míg itthon a rendezők új fellépőt keresnek, Rita Ora Jamaicából posztolgat

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.