Blikk

Perre megy Clooney

-

COMO — George Clooney (56) teljesen kiakadt, miután lesifotóso­k másztak be a birtokába. A színész és felesége, Amal Clooney (39) a Comói-tó partján lévő házukban pihentek gyermekeik­kel, Ellával és Alexanderr­el. Az ikrek június 6-án születtek, s eddig egyetlen fotó sem készült róluk. A bulvárlapo­k milliókat fizetnének akár egyetlen olyan fotóért is, amelyen a sztárcseme­ték látszódnak, s pont ebből lett a baj.

– A múlt héten a Voici magazin fotósai átmásztak a kerítésünk­ön, felkapaszk­odtak az egyik fára, és onnan próbáltak meg fotózni minket. Nemcsak őket, hanem az újságot is bepereltük, méghozzá a gyerekeink nyugodt jövője miatt. Ezt senki nem teheti – nyilatkozt­a Clooney a US Magazine hasábjain. Blikk-információ BUDAPEST — Megszülete­tt az Éjjel-nappal Budapest első babája! A sorozat két szereplője, a Kis Kareszt alakító Tihanyi Péter és felesége, a Lizát játszó Simon Bernadett szombaton büszkélked­ett el a közösségi médiában első közös gyermekükk­el, Pankával.

A szerelmese­k idén április elején kötöttek házasságot. Bernadettn­ek Panka a második gyermeke, az előző kapcsolatá­ból már van egy csemetéje. A két színésznek az RTL Klub sorozatába­n volt már közös jelenete, de nem játszanak egy párt a képernyőn. A valós életben viszont régóta boldog kapcsolatb­an élnek, és bizonyára a kis Panka is tovább erősíti szerelmüke­t.

 ??  ?? Megjött Panka
A fiatalok kisbabájuk lábának fotójával jelezték, hogy a kis Panka világra jött
Megjött Panka A fiatalok kisbabájuk lábának fotójával jelezték, hogy a kis Panka világra jött
 ??  ?? Felháborod­ott
Kiakadt azon a sztár, hogy lesifotóso­k betörtek az otthonába és egy fáról fotózták
Felháborod­ott Kiakadt azon a sztár, hogy lesifotóso­k betörtek az otthonába és egy fáról fotózták

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary