Perre megy Clooney

BLIKK - - Sztárok És Sztorik -

COMO — George Clooney (56) teljesen kiakadt, miután lesifotósok másztak be a birtokába. A színész és felesége, Amal Clooney (39) a Comói-tó partján lévő házukban pihentek gyermekeikkel, Ellával és Alexanderrel. Az ikrek június 6-án születtek, s eddig egyetlen fotó sem készült róluk. A bulvárlapok milliókat fizetnének akár egyetlen olyan fotóért is, amelyen a sztárcsemeték látszódnak, s pont ebből lett a baj.

– A múlt héten a Voici magazin fotósai átmásztak a kerítésünkön, felkapaszkodtak az egyik fára, és onnan próbáltak meg fotózni minket. Nemcsak őket, hanem az újságot is bepereltük, méghozzá a gyerekeink nyugodt jövője miatt. Ezt senki nem teheti – nyilatkozta Clooney a US Magazine hasábjain. Blikk-információ BUDAPEST — Megszületett az Éjjel-nappal Budapest első babája! A sorozat két szereplője, a Kis Kareszt alakító Tihanyi Péter és felesége, a Lizát játszó Simon Bernadett szombaton büszkélkedett el a közösségi médiában első közös gyermekükkel, Pankával.

A szerelmesek idén április elején kötöttek házasságot. Bernadettnek Panka a második gyermeke, az előző kapcsolatából már van egy csemetéje. A két színésznek az RTL Klub sorozatában volt már közös jelenete, de nem játszanak egy párt a képernyőn. A valós életben viszont régóta boldog kapcsolatban élnek, és bizonyára a kis Panka is tovább erősíti szerelmüket.

Megjött Panka A fiatalok kisbabájuk lábának fotójával jelezték, hogy a kis Panka világra jött

Felháborodott Kiakadt azon a sztár, hogy lesifotósok betörtek az otthonába és egy fáról fotózták

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.