Sztárok is szurkoltak a pályán

BLIKK - - Sport -

MOGYORÓD — Hírességekből nem volt hiány az idei Forma–1-es Magyar Nagydíjon sem. Az amerikai színészsztár Ashton Kutcher (39) korábban a vizes vb-n járt, most a Hungaroringen tűnt fel, a start előtt a rajtrácson sétálgatott és fotózkodott.

Ahogy tavaly, Palvin Barbara (23) idén is Mogyoródon vendégeskedett. Nem csak pilóta barátjával, a brit Lewis Hamiltonnal (32) futhatott össze, de a szintén a „vörösök” meghívását élvező Dzsudzsák Balázzsal (30) is. A válogatott focista mostanában többször bulizott a szépséggel, de tegnap az F1 állt érdeklődésének középpontjában.

– Nagyon szeretem a Forma–1-et, amíg versenyzett, Michael Schumachernek szurkoltam. Amióta a német nincs a mezőnyben, már nem vagyok annyira naprakész, de a Ferrarinak drukkolok – mondta Dzsudzsák.

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán (39) és a riói játékok vívó aranyérmese, Szász-Kovács Emese (34) a Mercedesekért szorított.

– Nem rendeznek nélkülem 2007 óta Magyar Nagydíjat – mondta Kammerer.

A tévés Istenes Bence (30) először ment F1-es futamra.

– Nagyon élvezem, hogy itt lehetek. Schumi-rajongó voltam, de most Hamilton a kedvencem – mosolygott Istenes.

Barbara a tavalyi után az idei futamon Szelfi A színész Ashton Kutcher még szelfizett is Bajnokok Szász-Kovács Emese és Kammerer Zoltán Rajongó A focista Dzsudzsák Balázs Ferrari-rajongó

Visszatért A modell Palvin is ott volt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.