Blikk

Sztárok is szurkoltak a pályán

-

MOGYORÓD — Hírességek­ből nem volt hiány az idei Forma–1-es Magyar Nagydíjon sem. Az amerikai színészszt­ár Ashton Kutcher (39) korábban a vizes vb-n járt, most a Hungarorin­gen tűnt fel, a start előtt a rajtrácson sétálgatot­t és fotózkodot­t.

Ahogy tavaly, Palvin Barbara (23) idén is Mogyoródon vendégeske­dett. Nem csak pilóta barátjával, a brit Lewis Hamiltonna­l (32) futhatott össze, de a szintén a „vörösök” meghívását élvező Dzsudzsák Balázzsal (30) is. A válogatott focista mostanában többször bulizott a szépséggel, de tegnap az F1 állt érdeklődés­ének középpontj­ában.

– Nagyon szeretem a Forma–1-et, amíg versenyzet­t, Michael Schumacher­nek szurkoltam. Amióta a német nincs a mezőnyben, már nem vagyok annyira naprakész, de a Ferrarinak drukkolok – mondta Dzsudzsák.

A háromszoro­s olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán (39) és a riói játékok vívó aranyérmes­e, Szász-Kovács Emese (34) a Mercedesek­ért szorított.

– Nem rendeznek nélkülem 2007 óta Magyar Nagydíjat – mondta Kammerer.

A tévés Istenes Bence (30) először ment F1-es futamra.

– Nagyon élvezem, hogy itt lehetek. Schumi-rajongó voltam, de most Hamilton a kedvencem – mosolygott Istenes.

 ??  ?? Barbara a tavalyi után az idei futamon
Szelfi
A színész Ashton Kutcher még szelfizett is
Bajnokok
Szász-Kovács Emese és Kammerer Zoltán
Rajongó
A focista Dzsudzsák Balázs Ferrari-rajongó
Barbara a tavalyi után az idei futamon Szelfi A színész Ashton Kutcher még szelfizett is Bajnokok Szász-Kovács Emese és Kammerer Zoltán Rajongó A focista Dzsudzsák Balázs Ferrari-rajongó
 ??  ?? Visszatért
A modell Palvin
is ott volt
Visszatért A modell Palvin is ott volt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary