Ezt ígérik a csillagok

A Blikk nagy heti horoszkópja 2017. július 31.–augusztus 6.

BLIKK - - Horoszkóp – Időjárás -

Kos

03. 21.–04. 20.

SZERELEM

Jó hír, hogy a szerelem visszatér a mindennapjaiba. Még egy régi kapcsolat is varázslatosan újnak és érdekesnek tűnhet, főleg akkor, ha egy közös utazásra is lesz idejük elmenni. De az otthonában is adhat új formát a régi szerelemnek.

EGÉSZSÉG

Ha még nem volt szabadságon, igencsak kimerült lehet. Aktuális a vitaminpótlás. Szerencsére a nyár bőven kínál friss zöldségeket, gyümölcsöket. Építse be azokat az étrendjébe! Kerülje viszont a gyorséttermeket.

MUNKA, PÉNZ

Sajnos a Kos jegyűeket nem kíméli ez az időszak. Uralkodó bolygója a Szaturnusszal kerül gátló fényszögkapcsolatba. Ettől gyengének vagy alulértékeltnek érezheti magát, és minden tette nehézségekbe ütközik. Ne aggódjon, ez múló állapot.

Rák

06. 22.–07. 22.

SZERELEM A héten a jegyébe lép a Vénusz: használja ki támogató erejét a párkapcsolatában! A társ házát zaklató Plútó még mindig ingadozóvá teszi a lelkiállapotát. Súlyos konfliktus esetén addig forduljanak terapeutához, amíg nem lesz hozzá késő!

EGÉSZSÉG Elsősorban a bőre állapotáért tehet valamit, de a pedikűröst, manikűröst is érdemes lenne ezen a héten felkeresnie. A fogai szépségéről se feledkezzen meg. A fogkőleszedetéssel bizonyos betegségeket is megelőzhet.

MUNKA, PÉNZ

A jó fordulat, amit már hosszabb ideje vár, mintha egyre csak késne. Ahelyett, hogy emiatt rágódik, gondoljon arra, mennyi mindent be kellene pótolnia. Ha összeszedi magát, és elvégzi azt, amivel el van maradva, akkor a változás is bekövetkezhet.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

SZERELEM

Egy szerelem, amely eddig „csak” tanulságokkal szolgált, mostanra életcéllá érett. Az is lehet, hogy valamelyik felettese vetett önre szemet. Az utóbbi komoly dilemmát jelenthet, ám biztos nem hibázik, hiszen mestere a mérlegelésnek.

EGÉSZSÉG

A küzdősportokkal jól járhat, de kerülje a sötét utcákat és a kétes elemeket! Önmagát is megsértheti, ha óvatlanul bánik az éles szerszámokkal. A késeket ne most éleztesse, fokozott a kockázata az otthoni balesetnek.

MUNKA, PÉNZ

Küzdelmes időkre számíthat a közeljövőben. A jegyében járó Jupiter még mindig önt erősíti, de az azt nehéz fényszöggel támadó Plútó miatt egyre több kihívója akad. Igaz, most még élvezi is a harcot, de

nem mindegy, hogy kivel kell csatáznia.

Bak

12. 22.–01. 19.

SZERELEM Több pihenésre lesz szüksége, a nyár önnek is a pihenésről és a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon! A társa is jobban igényli a törődést ezekben a hetekben. Ráadásul mivel a szakácsművészetnek is mestere, a főztjét is hiányolja már.

EGÉSZSÉG Az emésztőrendszere a szokottnál is érzékenyebb lehet, ezért ne kísérletezzen új ételekkel, és inkább kerülje a közkonyhákat! A székrekedés, a hasmenés egyaránt jellemző lehet, fogyasszon magas rosttartalmú ételeket!

MUNKA, PÉNZ

Lehet, hogy mindeddig virgoncan és fitten dolgozott, ám most már egyre inkább a csontjaiban érezheti a fáradtságot. Aktuális lehet egy újabb egyeztetés a munkamegosztás kapcsán. Ha eddig ön helyettesített

valakit, most már eljött az ideje a cserének.

Bika

04. 21.–05. 20.

SZERELEM Az Uránusz uralkodó bolygólyával jó fényszögben állva, energikussá és kalandvágyóvá teszi önt. Ne feledje azonban, hogy nagy tervei megvalósításához szüksége van a kedvesére is. Most sokat tehet a párkapcsolata megőrzéséért is.

EGÉSZSÉG Olyan sportot válaszon, ami nemcsak az izmait, de a szívét is erősíti! A torkát továbbra is részesítse extra védelemben, és fokozottan kerülje a huzatot. Nyáron is fogyaszszon mézet, ne húzza le az ablakot az autóban!

MUNKA, PÉNZ

A jó munkához idő kell. A sok jó munkához pedig természetesen még több idő. Valahogy így írhatnám le a helyzetét. Kimerítő a sok teendője, de legalább annak örülhet, hogy a munkanélküliség réme önt biztosan nem fenyegeti. Legyen kitartó!

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

SZERELEM Uralkodó bolygója a Marssal kerül együttállásba ezen a héten. A legjobb esetben ez a hormonok túltengését, egész lényén elhatalmasodó szerelmi vágyakat jelez. A szexualitás most nemcsak öröm, de a tudattágítás egy módja is.

EGÉSZSÉG A túltengő ösztönök megzabolázására legjobb a kemény fizikai munka vagy a nagy kihívást jelentő sportok. Kerülje az italozást és az agresszív emberek társaságát! Vigyázzon, könnyen szerezhet fizikai sérüléseket.

MUNKA, PÉNZ

A versengési kedv megnő önben, talán ennek is köszönhető, hogy olyan nagy hévvel keresi a kihívásokat. Ha azonban ezt nem tudja a lehető legjobb formában megélni, akkor másként kell az energiáit jó mederbe terelni. Próbáljon segíteni másoknak!

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

SZERELEM

Uralkodó bolygója a Vénusszal kerül kifejezetten kedvező fényszögbe e héten. Ennek hatására tisztázódhatnak bizonyos kérdések az életében. Ha vannak kétségei a párjával kapcsolatban, végre ezeknek is utánajárhat, s megnyugodhat.

EGÉSZSÉG

Az öngyógyító erők jól működnek a szervezetében, de az is lehet, hogy a sorsa hozza össze egy olyan orvossal vagy természetgyógyásszal, aki végre ki tudja kúrálni. Valamilyen véletlen folytán is kaphat jó tanácsot.

MUNKA, PÉNZ

Végre egy önnek való munkaajánlatot kaphat. Ebben szerepet játszanak az emberi kapcsolatok, és a kommunikációs készségének is jó hasznát veheti. Lehet, ez csupán egy szezonális nyári munka, de akár

hosszabb távú megoldás is anyagi gondjára.

SZERELEM

A Hold hatására szokatlanul érzelmes hangulatba kerül a héten. Lehet, hogy ennek személyes élmények is tápot adnak, de ha nem, akkor könnyekig hatódhat a gyermekei, a szomszédja vagy akár egy regény, film hősének szerelmén is.

EGÉSZSÉG Az idősebbeknek, lábadozóknak egy szanatóriumi utókezelés aktuális lehet. Nemcsak orvosi beutalóval, de saját jószántából is elutazhat valami távoli helyre kipihenni azt a megerőltető időszakot, amelyen átment.

MUNKA, PÉNZ

Uralkodó bolygója kényszerítő fényszögben áll a bölcsességet adó Jupiterrel. Ennek hatására most muszáj lesz hoszszú távú döntéseket hoznia a jövőjével és a munkájával vagy a befektetéseivel kapcsolatban. Jól fontolja meg, merre halad tovább.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

SZERELEM

A hét első felében a Hold hatását erőteljesebben érezheti. Hatására érzelmileg a szokásosnál is túlfűtöttebb állapotba kerülhet. Már a vérében érzi a pezsdülést. Egy tánctanfolyam például a kedvesével nagyszerű gondolat – vágjon bele.

EGÉSZSÉG

Uralkodó bolygójának, a Merkúrnak a helyzete a torokkal, a hangképzéssel és az ízületekkel kapcsolatos betegségekre való érzékenységet mutat. Részesítse előnyben a langyos italokat a jéghidegekkel szemben!

MUNKA, PÉNZ

Az anyagiak házába lépő szerencsebolygó az eddigieknél jóval kedvezőbb helyzetet teremt az elkövetkező hetekben. Érdemes ezt a konstellációt kihasználnia arra, hogy egy jó keresetet biztosító mellékállás után nézzen. Most jó ajánlatot kaphat.

Szűz

08. 23.–09. 22.

SZERELEM Uralkodó bolygója fényszögtelenül áll a Szűz jegyében: ennek hatására úgy érzi, hogy teljesen magára van utalva. Pozitív oldala is van azonban a dolognak, méghozzá az, hogy kiegyensúlyozottabb a szokásosnál, ami igen vonzóvá teszi.

EGÉSZSÉG

Sajnos valamilyen lázas állapotba kerülhet. A legjobb lehetőség az, ha a szerelem tüze égeti, még az sem nagy baj, ha izomláz miatt sajog a lába, karja. A túlterheltség azonban le is verheti, fertőzés is fenyegetheti.

MUNKA, PÉNZ

Többet bírhat, mint amihez ön vagy éppen a főnöke hozzászokott. Szerencsés emiatt, mivel valamilyen nagy kihívást jelentő munkában így rendkívüli eredményeket érhet el. Egy kampányszerű tevékenység révén

nagyobb anyagi haszonra tehet szert.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

SZERELEM

Egy új kalandot jobb egyelőre titokban tartania. Nem csak azért, mert az intimitást, amely ilyenkor szükséges, sokkal inkább átélheti. Az is fontos szempont, hogy így könnyebb lesz túltennie magát a csalódáson, ha nem lesz hosszú életű.

EGÉSZSÉG

Jó lesz vigyáznia még az apróbb felfázásokkal is: ha elhanyagolja a problémát, akkor az könnyen krónikus betegséggé válhat. Inkább ne menjen túl hideg vizekbe, kerülje a közös mosdókat és a légkondicionált helyeket!

MUNKA, PÉNZ

Az élet nehézségeit most teljes súlyukkal érezhetik a Nyilas szülöttek. Tűzjegy lévén rengeteg energiával bírna, ám mégis folyton korlátokba ütközik. A környezetében vannak olyan személyek, dolgok, akik,

amik megkötik, nem engedik kibontakozni.

Halak

02. 19.–03. 20.

SZERELEM A jegyében járó Neptunusz a Jupiterrel zár be nehéz fényszöget e héten. Ennek hatására a szívfájdalom, vagy legalábbis a torokszorító érzetek jellemzőek lehetnek a következő napokban. Ne aggódjon: nem eszik olyan forrón a kását!

EGÉSZSÉG Most inkább kerülje a halat, mert könnyen a torkán akadhat a szálka. Uralkodó bolygója szerdán nehéz fényszögbe kerül a Holddal. Hatására sokkal érzékenyebb, ingerültebb lehet, és mindent jobban a lelkére vesz.

MUNKA, PÉNZ Sokat követelnek öntől a munkahelyén, de érdemes jól teljesítenie. Ha most kedvező képet fest magáról, akkor akár egy előléptetést is elérhet. Ön jó vezető lenne, a beosztottai is rajonganának a főnökükért – így a sikerességét akár boritékolni lehet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.