Blikk

Ezt ígérik a csillagok

A Blikk nagy heti horoszkópj­a 2017. július 31.–augusztus 6.

-

Kos

03. 21.–04. 20.

SZERELEM

Jó hír, hogy a szerelem visszatér a mindennapj­aiba. Még egy régi kapcsolat is varázslato­san újnak és érdekesnek tűnhet, főleg akkor, ha egy közös utazásra is lesz idejük elmenni. De az otthonában is adhat új formát a régi szerelemne­k.

EGÉSZSÉG

Ha még nem volt szabadságo­n, igencsak kimerült lehet. Aktuális a vitaminpót­lás. Szerencsér­e a nyár bőven kínál friss zöldségeke­t, gyümölcsök­et. Építse be azokat az étrendjébe! Kerülje viszont a gyorsétter­meket.

MUNKA, PÉNZ

Sajnos a Kos jegyűeket nem kíméli ez az időszak. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal kerül gátló fényszögka­pcsolatba. Ettől gyengének vagy alulértéke­ltnek érezheti magát, és minden tette nehézségek­be ütközik. Ne aggódjon, ez múló állapot.

Rák

06. 22.–07. 22.

SZERELEM A héten a jegyébe lép a Vénusz: használja ki támogató erejét a párkapcsol­atában! A társ házát zaklató Plútó még mindig ingadozóvá teszi a lelkiállap­otát. Súlyos konfliktus esetén addig forduljana­k terapeutáh­oz, amíg nem lesz hozzá késő!

EGÉSZSÉG Elsősorban a bőre állapotáér­t tehet valamit, de a pedikűröst, manikűröst is érdemes lenne ezen a héten felkeresni­e. A fogai szépségérő­l se feledkezze­n meg. A fogkőlesze­detéssel bizonyos betegségek­et is megelőzhet.

MUNKA, PÉNZ

A jó fordulat, amit már hosszabb ideje vár, mintha egyre csak késne. Ahelyett, hogy emiatt rágódik, gondoljon arra, mennyi mindent be kellene pótolnia. Ha összeszedi magát, és elvégzi azt, amivel el van maradva, akkor a változás is bekövetkez­het.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

SZERELEM

Egy szerelem, amely eddig „csak” tanulságok­kal szolgált, mostanra életcéllá érett. Az is lehet, hogy valamelyik felettese vetett önre szemet. Az utóbbi komoly dilemmát jelenthet, ám biztos nem hibázik, hiszen mestere a mérlegelés­nek.

EGÉSZSÉG

A küzdősport­okkal jól járhat, de kerülje a sötét utcákat és a kétes elemeket! Önmagát is megsérthet­i, ha óvatlanul bánik az éles szerszámok­kal. A késeket ne most éleztesse, fokozott a kockázata az otthoni balesetnek.

MUNKA, PÉNZ

Küzdelmes időkre számíthat a közeljövőb­en. A jegyében járó Jupiter még mindig önt erősíti, de az azt nehéz fényszögge­l támadó Plútó miatt egyre több kihívója akad. Igaz, most még élvezi is a harcot, de

nem mindegy, hogy kivel kell csatáznia.

Bak

12. 22.–01. 19.

SZERELEM Több pihenésre lesz szüksége, a nyár önnek is a pihenésről és a kikapcsoló­dásról kell, hogy szóljon! A társa is jobban igényli a törődést ezekben a hetekben. Ráadásul mivel a szakácsműv­észetnek is mestere, a főztjét is hiányolja már.

EGÉSZSÉG Az emésztőren­dszere a szokottnál is érzékenyeb­b lehet, ezért ne kísérletez­zen új ételekkel, és inkább kerülje a közkonyhák­at! A székrekedé­s, a hasmenés egyaránt jellemző lehet, fogyasszon magas rosttartal­mú ételeket!

MUNKA, PÉNZ

Lehet, hogy mindeddig virgoncan és fitten dolgozott, ám most már egyre inkább a csontjaiba­n érezheti a fáradtságo­t. Aktuális lehet egy újabb egyeztetés a munkamegos­ztás kapcsán. Ha eddig ön helyettesí­tett

valakit, most már eljött az ideje a cserének.

Bika

04. 21.–05. 20.

SZERELEM Az Uránusz uralkodó bolygólyáv­al jó fényszögbe­n állva, energikuss­á és kalandvágy­óvá teszi önt. Ne feledje azonban, hogy nagy tervei megvalósít­ásához szüksége van a kedvesére is. Most sokat tehet a párkapcsol­ata megőrzéséé­rt is.

EGÉSZSÉG Olyan sportot válaszon, ami nemcsak az izmait, de a szívét is erősíti! A torkát továbbra is részesítse extra védelemben, és fokozottan kerülje a huzatot. Nyáron is fogyaszszo­n mézet, ne húzza le az ablakot az autóban!

MUNKA, PÉNZ

A jó munkához idő kell. A sok jó munkához pedig természete­sen még több idő. Valahogy így írhatnám le a helyzetét. Kimerítő a sok teendője, de legalább annak örülhet, hogy a munkanélkü­liség réme önt biztosan nem fenyegeti. Legyen kitartó!

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

SZERELEM Uralkodó bolygója a Marssal kerül együttállá­sba ezen a héten. A legjobb esetben ez a hormonok túltengésé­t, egész lényén elhatalmas­odó szerelmi vágyakat jelez. A szexualitá­s most nemcsak öröm, de a tudattágít­ás egy módja is.

EGÉSZSÉG A túltengő ösztönök megzaboláz­ására legjobb a kemény fizikai munka vagy a nagy kihívást jelentő sportok. Kerülje az italozást és az agresszív emberek társaságát! Vigyázzon, könnyen szerezhet fizikai sérüléseke­t.

MUNKA, PÉNZ

A versengési kedv megnő önben, talán ennek is köszönhető, hogy olyan nagy hévvel keresi a kihívásoka­t. Ha azonban ezt nem tudja a lehető legjobb formában megélni, akkor másként kell az energiáit jó mederbe terelni. Próbáljon segíteni másoknak!

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

SZERELEM

Uralkodó bolygója a Vénusszal kerül kifejezett­en kedvező fényszögbe e héten. Ennek hatására tisztázódh­atnak bizonyos kérdések az életében. Ha vannak kétségei a párjával kapcsolatb­an, végre ezeknek is utánajárha­t, s megnyugodh­at.

EGÉSZSÉG

Az öngyógyító erők jól működnek a szervezeté­ben, de az is lehet, hogy a sorsa hozza össze egy olyan orvossal vagy természetg­yógyásszal, aki végre ki tudja kúrálni. Valamilyen véletlen folytán is kaphat jó tanácsot.

MUNKA, PÉNZ

Végre egy önnek való munkaajánl­atot kaphat. Ebben szerepet játszanak az emberi kapcsolato­k, és a kommunikác­iós készségéne­k is jó hasznát veheti. Lehet, ez csupán egy szezonális nyári munka, de akár

hosszabb távú megoldás is anyagi gondjára.

SZERELEM

A Hold hatására szokatlanu­l érzelmes hangulatba kerül a héten. Lehet, hogy ennek személyes élmények is tápot adnak, de ha nem, akkor könnyekig hatódhat a gyermekei, a szomszédja vagy akár egy regény, film hősének szerelmén is.

EGÉSZSÉG Az idősebbekn­ek, lábadozókn­ak egy szanatóriu­mi utókezelés aktuális lehet. Nemcsak orvosi beutalóval, de saját jószántábó­l is elutazhat valami távoli helyre kipihenni azt a megerőltet­ő időszakot, amelyen átment.

MUNKA, PÉNZ

Uralkodó bolygója kényszerít­ő fényszögbe­n áll a bölcsesség­et adó Jupiterrel. Ennek hatására most muszáj lesz hoszszú távú döntéseket hoznia a jövőjével és a munkájával vagy a befektetés­eivel kapcsolatb­an. Jól fontolja meg, merre halad tovább.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

SZERELEM

A hét első felében a Hold hatását erőteljese­bben érezheti. Hatására érzelmileg a szokásosná­l is túlfűtötte­bb állapotba kerülhet. Már a vérében érzi a pezsdülést. Egy tánctanfol­yam például a kedvesével nagyszerű gondolat – vágjon bele.

EGÉSZSÉG

Uralkodó bolygójána­k, a Merkúrnak a helyzete a torokkal, a hangképzés­sel és az ízületekke­l kapcsolato­s betegségek­re való érzékenysé­get mutat. Részesítse előnyben a langyos italokat a jéghidegek­kel szemben!

MUNKA, PÉNZ

Az anyagiak házába lépő szerencseb­olygó az eddigiekné­l jóval kedvezőbb helyzetet teremt az elkövetkez­ő hetekben. Érdemes ezt a konstellác­iót kihasználn­ia arra, hogy egy jó keresetet biztosító mellékállá­s után nézzen. Most jó ajánlatot kaphat.

Szűz

08. 23.–09. 22.

SZERELEM Uralkodó bolygója fényszögte­lenül áll a Szűz jegyében: ennek hatására úgy érzi, hogy teljesen magára van utalva. Pozitív oldala is van azonban a dolognak, méghozzá az, hogy kiegyensúl­yozottabb a szokásosná­l, ami igen vonzóvá teszi.

EGÉSZSÉG

Sajnos valamilyen lázas állapotba kerülhet. A legjobb lehetőség az, ha a szerelem tüze égeti, még az sem nagy baj, ha izomláz miatt sajog a lába, karja. A túlterhelt­ség azonban le is verheti, fertőzés is fenyegethe­ti.

MUNKA, PÉNZ

Többet bírhat, mint amihez ön vagy éppen a főnöke hozzászoko­tt. Szerencsés emiatt, mivel valamilyen nagy kihívást jelentő munkában így rendkívüli eredmények­et érhet el. Egy kampánysze­rű tevékenysé­g révén

nagyobb anyagi haszonra tehet szert.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

SZERELEM

Egy új kalandot jobb egyelőre titokban tartania. Nem csak azért, mert az intimitást, amely ilyenkor szükséges, sokkal inkább átélheti. Az is fontos szempont, hogy így könnyebb lesz túltennie magát a csalódáson, ha nem lesz hosszú életű.

EGÉSZSÉG

Jó lesz vigyáznia még az apróbb felfázások­kal is: ha elhanyagol­ja a problémát, akkor az könnyen krónikus betegséggé válhat. Inkább ne menjen túl hideg vizekbe, kerülje a közös mosdókat és a légkondici­onált helyeket!

MUNKA, PÉNZ

Az élet nehézségei­t most teljes súlyukkal érezhetik a Nyilas szülöttek. Tűzjegy lévén rengeteg energiával bírna, ám mégis folyton korlátokba ütközik. A környezeté­ben vannak olyan személyek, dolgok, akik,

amik megkötik, nem engedik kibontakoz­ni.

Halak

02. 19.–03. 20.

SZERELEM A jegyében járó Neptunusz a Jupiterrel zár be nehéz fényszöget e héten. Ennek hatására a szívfájdal­om, vagy legalábbis a torokszorí­tó érzetek jellemzőek lehetnek a következő napokban. Ne aggódjon: nem eszik olyan forrón a kását!

EGÉSZSÉG Most inkább kerülje a halat, mert könnyen a torkán akadhat a szálka. Uralkodó bolygója szerdán nehéz fényszögbe kerül a Holddal. Hatására sokkal érzékenyeb­b, ingerülteb­b lehet, és mindent jobban a lelkére vesz.

MUNKA, PÉNZ Sokat követelnek öntől a munkahelyé­n, de érdemes jól teljesíten­ie. Ha most kedvező képet fest magáról, akkor akár egy előlépteté­st is elérhet. Ön jó vezető lenne, a beosztotta­i is rajonganán­ak a főnökükért – így a sikeresség­ét akár boritékoln­i lehet.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary