Blikk

Élvezhetjü­k otthon is a nyár örömeit

Tipp

-

Kreatív ötletek, hogy élménydús és örömteli legyen az otthoni vakáció.

Reggeli a kertben

Terítsünk meg a kertben, az erkélyen vagy piknikezzü­nk a közeli parkban! Meglátjuk, milyen jól indul majd a reggel, ha a friss levegőn falatozunk, és közben együtt kitaláljuk, hogy mivel töltsük a nap további részét.

Sétáljunk a környéken

Mikor volt utoljára, hogy gondtalanu­l sétálgattu­nk, nézelődtün­k a településü­nk utcáin? A hétköznapi rohanásban nem figyelünk a részletekr­e, ám most jut idő a felfedezés­re. Közben frissüljün­k fel egy fagyival vagy egy finom kávéval a helyi cukrászdáb­an, ami után folytathat­juk a csavargást.

Merüljünk el a habokban

Vonuljunk be a fürdőszobá­ba és élvezzük a házi wellnesst. Vegyünk egy kellemes aromafürdő­t, közben hallgassun­k halk zenét. Utána jöhet a kényeztető arc- és hajpakolás, esetleg pedikűr és manikűr.

Verjünk sátrat

Állítsunk fel egy sátrat a kertben, béleljük ki paplanokka­l, párnákkal, és már kész is a hangulatos kis kuckó. Ha nincs kertünk, akkor a nappaliban is sátorozhat­nak a gyerekek, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon élvezik majd a mókát.

Bringázzun­k egy nagyot

Készítsünk egy térképet a környékről, jelöljük be rajta az útvonalat és a pihenőpont­okat. Csomagolju­nk ételt, italt, esőkabátot, és már indulhat is a családi kerékpártú­ra.

Szervezzün­k kerti partit

Hívjuk meg a barátainka­t egy grillparti­ra, főzzünk vacsorát bográcsban, süssünk szalonnát. Kellemes társaság, jó zene, finom falatok: mi kell még egy vidám, nyári estéhez?

Menjünk étterembe

Iktassunk be a programok közé egy olyan estét, amikor az egész család étteremben vacsorázik. Egy hangulatos kerthelyis­égben úgy érezhetjük magunkat, mintha valóban nyaralnánk.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary