Élvezhetjük otthon is a nyár örömeit

Tipp

BLIKK - - Horoszkóp – Időjárás -

Kreatív ötletek, hogy élménydús és örömteli legyen az otthoni vakáció.

Reggeli a kertben

Terítsünk meg a kertben, az erkélyen vagy piknikezzünk a közeli parkban! Meglátjuk, milyen jól indul majd a reggel, ha a friss levegőn falatozunk, és közben együtt kitaláljuk, hogy mivel töltsük a nap további részét.

Sétáljunk a környéken

Mikor volt utoljára, hogy gondtalanul sétálgattunk, nézelődtünk a településünk utcáin? A hétköznapi rohanásban nem figyelünk a részletekre, ám most jut idő a felfedezésre. Közben frissüljünk fel egy fagyival vagy egy finom kávéval a helyi cukrászdában, ami után folytathatjuk a csavargást.

Merüljünk el a habokban

Vonuljunk be a fürdőszobába és élvezzük a házi wellnesst. Vegyünk egy kellemes aromafürdőt, közben hallgassunk halk zenét. Utána jöhet a kényeztető arc- és hajpakolás, esetleg pedikűr és manikűr.

Verjünk sátrat

Állítsunk fel egy sátrat a kertben, béleljük ki paplanokkal, párnákkal, és már kész is a hangulatos kis kuckó. Ha nincs kertünk, akkor a nappaliban is sátorozhatnak a gyerekek, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon élvezik majd a mókát.

Bringázzunk egy nagyot

Készítsünk egy térképet a környékről, jelöljük be rajta az útvonalat és a pihenőpontokat. Csomagoljunk ételt, italt, esőkabátot, és már indulhat is a családi kerékpártúra.

Szervezzünk kerti partit

Hívjuk meg a barátainkat egy grillpartira, főzzünk vacsorát bográcsban, süssünk szalonnát. Kellemes társaság, jó zene, finom falatok: mi kell még egy vidám, nyári estéhez?

Menjünk étterembe

Iktassunk be a programok közé egy olyan estét, amikor az egész család étteremben vacsorázik. Egy hangulatos kerthelyiségben úgy érezhetjük magunkat, mintha valóban nyaralnánk.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.