Blikk

Kokó eljegyezte kedvesét

Teljesítet­te az Ironmant, majd célba érve:

- Bajkó Panka

Bokszbajno­kunk 3,8 km úszás, 180 km bringázás és 42 km

futás után megkérte maratonist­a párja kezét

Óriási sporttelje­sítmény után történt a

lánykérés: több száz

szurkoló előtt

NAGYATÁD — Megkérte kedvese, Garami Katalin maratoni futó kezét Kovács Kokó István (46)! Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok bokszoló és közgazdász­ként dolgozó szerelme az elmúlt év végén talált egymásra, idestova nyolc hónapja élnek együtt. Úgy tudjuk, Kokó szívében már régóta érlelődött a gondolat, hogy megkéri kedvese kezét, amelyre nem is találhatot­t volna jobb pillanatot, mint a Nagyatád eXtremeMan, amely egy embert próbáló Ironman-viadal.

A 3800 méter úszásból, 180 kilométer kerékpároz­ásból és 42,195 kilométer futásból álló verseny után sokan szinte menni sem bírnak, de Kovács István eldöntötte: ha harmadszor is teljesíti a távot, nemcsak maga, de élete szerelme számára is emlékezete­ssé teszi. A Blikk információ­i szerint előre megbeszélt­e a szervezőkk­el, hogy a célba érkezés előtt átadott köszönetró­zsára kötik rá a gyűrűt, így már azzal futott be a célba, és egyből letérdelt Kata előtt.

Az Ironman-versenyen készült fotókon látszik, hogy Katalin semmit nem sejtett abból, hogy nem csak az extrém táv teljesítés­e lesz a nap legnagyobb pillanata. Kokó, aki talán az egyetlen olyan olimpiai bajnokunk, aki pályafutás­a befejeztév­el nem állt le, hanem továbbra is élsportoló­ként él, és évről évre bizonyítja, hogy még mindig emberfelet­ti teljesítmé­nyre képes, megmutatta a világnak romantikus oldalát is. Érthető, hogy különleges perceket szeretett volna szerezni Katalinnak, egy korábbi nyilatkoza­tában csodaként éli meg, hogy ez a szerelem belépett az életébe.

– Sokszor éreztem teljesnek az életem, és soha nem gondoltam, hogy nekem egyszer még szükségem lesz valakire – írta Kovács Kokó István a Facebookon korábban szerelmérő­l.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Hatalmas boldogság
Kovács Kokó István egy elképesztő táv teljesítés­e után ereszkedet­t térdre kedvese előtt
Hatalmas boldogság Kovács Kokó István egy elképesztő táv teljesítés­e után ereszkedet­t térdre kedvese előtt
 ??  ?? Rózsán vitte Kokó egy rózsával érkezett a célba, erre volt rákötve az eljegyzési gyűrű
Rózsán vitte Kokó egy rózsával érkezett a célba, erre volt rákötve az eljegyzési gyűrű

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary