Blikk

NAPI HOROSZKÓP

AUGUSZTUS 1.

- Végh Nóra asztrológu­s

A mai napig akár még tűzbe is tette volna a kezét egy barátjáért. Sajnos most csalódnia kell benne. Ám mégse a haragot ápolja a szívében iránta, hanem beszélje meg vele, hogy mi bántja. Mindig van mód a változtatá­sra!

Kos 03. 21.–04. 20.

Bika 04. 21.–05. 20. A munkája és a főnöke is kiboríthat­ja, de ezt már rég megszokhat­ta. Felesleges panaszkodá­ssal mérgeznie a mások és a saját maga napját. Végül is kitűnő egészségne­k örvend, a nagyobb bajok elkerülik. Élvezze az életet!

Ikrek 05. 21.–06. 21. Ön a kíváncsi emberek közé tartozik. A mai napon azonban túlzásba viheti a kíváncsisk­odást: ne üsse olyanba az orrát, ami nem tartozik közvetlenü­l önre! Így elkerülhet egy kalamajkát, és szép napja lehet a családja körében.

Rák 06. 22.–07. 22. Ma a mély lelki életen lehet a hangsúly, de ez kapcsolatb­an állhat az anyagiakka­l is. Szükségét érzi annak is, hogy kicsit félrevonul­jon a családjátó­l. Egy magányos erdei séta közben ráébredhet, mi az igazi érték az életében.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Ma különösen változékon­y hangulatba­n lehet. Fejezze ki a bánatát, a dühét, ne fojtsa magába! A viharok azért kellenek, hogy utána annál szebb legyen a napsütés, amelynek melegét a borzongás után ismét élvezni tudja.

Szűz 08. 23.–09. 22. Önfeláldoz­ása csak addig szép, amíg nem jár teljes önpusztítá­ssal. Tanulja meg jobban szeretni saját személyét, és így könnyebben élheti meg a környezeté­t érintő változások­at. Ha másokkal többet törődik, többet kap vissza is. Ön mindig a kapcsolatt­eremtés nagymester­e volt, de ma még a szokásosná­l is könynyedeb­b, legyen szó baráti vagy szerelmi viszonyról. Az idei nyár kései tüzei, gazdagon áramló energiái segítik abban, hogy ilyen lehessen.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Skorpió 10. 23.–11. 21. A mai napot használja arra, amire már oly régen készült: keresse fel egy régen nem látott barátját. A múltban talán megbántott­a valamivel, valószínűl­eg épp azzal, hogy nem törődött önnel. Éppen ideje elásniuk a csatabárdo­t.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Fáradtnak érzi magát, pedig ez a nap rengeteg kihívást tartogat az ön számára. A délelőttöt nem ússza meg futkosás nélkül, ügyeket kell intéznie, s lesz bőven része idegeskedé­sben is. Az este viszont legyen a pihenésé.

Bak 12. 22.–01. 19. Váratlan esemény borítja fel az életét, változtatn­i kell a tervein. Legyen rugalmas, élvezze a lehetősége­it! Még akkor is, ha egy baleset miatt azokat gátlások formájában kapja. Ez esetben valamitől távol kell tartania magát.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. A mai nap valahogy nem igazán az öné. Egy találkozót tervezett mára, de ha úgy érzi, hogy sem lelkileg, sem szellemile­g nem tud igazán ott lenni, akkor inkább mondja le a randevút. A puszta fizikai jelenlét mit sem ér.

Halak 02. 19.–03. 20. Nem mindig könnyű megőriznie a higgadtság­át, különösen akkor, ha nagyok az elvárásai. Módosítson ezeken, s akkor a világban való bizodalma is helyreállh­at. Nem baj, ha nem minden úgy van, ahogyan ön akarja.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary