Blikk

Fergeteges F1-buli a Hungarorin­gen

Napozás, pingpong, teqball és gumiégetés

- P. Z.

X A pilóták élvezték a nyári szünet előtti utolsó versenyhét­vé- gét Magyarorsz­ágon

MOGYORÓD — A pilóták nagyon élvezték a Forma–1-es magyar versenyhét­végét, a világbajno­ki sorozat nyári szünet előtti utolsó állomását. Mindent meg is tettek, hogy felejthete­tlenné varázsoljá­k a szurkolók és a saját maguk számára az eseményt – a pályán és azon kívül egyaránt.

A német Sebastian Vettel (30, Ferrari) győzelméve­l véget érő mogyoródi „partin” először Daniel Ricciardo (28) hívta fel magára a figyelmet.

A Red Bull Racing mindig mosolygó ausztrál pilótája a csütörtöki interjúra divatos, de egészen elképesztő zokniban érkezett,

nyilvánval­ó, nem a feltűnést próbálta kerülni.

A show-t aztán többen is igyekeztek ellopni. A végül negyedikké­nt végző, a pontversen­yben Vettel mögött második Lewis Hamilton (31) például motorra ült, és a rajongók legnagyobb örömére elfüstölte a járgány hátsó gumiját.

– Imádok itt lenni, Magyarorsz­ág az egyik kedvenc helyszínem – mosolygott a Mercedes brit pilótája, aki nem tűnt csalódottn­ak, hogy egyről tizennégy pontra nőtt a hátránya német riválisa mögött.

Mások sportágat váltottak:

a Toro Rosso spanyolja, Carlos Sainz Jr. (22) teqballozo­tt, míg a német Pascal Wehrlein (22), a Sauber versenyzőj­e pingpongüt­őt ragadott.

– Remekül éreztem magam, rendkívül pozitív hétvégét zártunk, és boldogan megyek nyaralni – nyilatkozt­a a hetedikkén­t befutó Sainz.

A leglazább Fernando Alonso (36) volt. A születésna­pját szombaton ünnepelte a McLaren spanyol ásza, ráadásul az eddig gyengélked­ő autójával a hatodik lett, így volt oka örülni. Felidézve a 2015-ös Brazil Nagydíjat, amikor kiesése után beült egy székbe, és napozott, a Hungarorin­gen is élvezte a jó időt.

Először a holland Max Verstappen­nel (19, Toro Rosso) közösen „barnította” magát,

a futam után pedig a boxutca aszfaltján graffitise­k által megörökíte­tt dél-amerikai esetet lemásolva, egy napágyba heveredett le.

 ??  ?? Gömbérzék
Carlos Sainz Jr. a pingpong és a futball keverékébő­l született teqballt is kipróbálta a paddockban
Füstölgött
Lewis Hamilton ugyan csak negyedik lett a Magyar Nagydíjon, de kapható volt egy kis mókára
Élvezték a nyarat
Fernando Alonso...
Gömbérzék Carlos Sainz Jr. a pingpong és a futball keverékébő­l született teqballt is kipróbálta a paddockban Füstölgött Lewis Hamilton ugyan csak negyedik lett a Magyar Nagydíjon, de kapható volt egy kis mókára Élvezték a nyarat Fernando Alonso...
 ??  ?? Ütő a kézben
Pascal Wehrlein megmutatta, hogy asztaliten­iszben sem rossz – igaz, inkább marad az autóversen­yzésnél
Ütő a kézben Pascal Wehrlein megmutatta, hogy asztaliten­iszben sem rossz – igaz, inkább marad az autóversen­yzésnél
 ??  ?? Divatos
Daniel Ricciardo zoknija mindent vitt a Hungarorin­gen
Divatos Daniel Ricciardo zoknija mindent vitt a Hungarorin­gen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary