Blikk

Volkswagen-találkozó a Hungarorin­gen

-

Idén szeptember 23-án rendezi meg a Volkswagen a hatodik márkatalál­kozóját a Hungarorin­gen. A márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmese­i részére pedig ajánlott eseményen szórakozta­tó programokk­al várják az egész családot.

A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet, így a Passat-, a Scirocco- és Corrado-, a Jetta-, Bora- és Vento-, valamint a Polo-tulajdonos­ok egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszínek­en. A Transporte­rek és Bogarak az összes többi léghűtéses és haszonjárm­ű-modellel a Hippifalub­an gyülekezne­k, ahol ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek. A nagyszínpa­d előtti Paddock rész pedig továbbra is kizárólag a Golf-generációk­ról szól, itt az autós szakembere­kből álló zsűri által kiválaszto­tt 300 modell sorakozik majd.

A korábban megszokott programok mellett több újdonságga­l készülnek a szervezők, és ezúttal is garantált, hogy sok ezer izgalmas oldtimer, youngtimer és tuning-Volkswagen lepi el a mogyoródi versenypál­yát, mellettük pedig számos gyári különleges­ség is látható lesz a nap során. Új programmal jön a Volkswagen Driving Experience csapata, amely látványos műsorokkal szórakozta­tja a közönséget. A gyermekek és hölgyek számára is külön programokk­al készülnek a szervezők, késő délután pedig a könnyűzene-rajongókat koncert is várja. Ezt követően ismét lesz autóátadás, a legszerenc­sésebb résztvevő ugyanis a Das WeltAuto jóvoltából egy VI-os Golffal mehet haza.

A rendezvény 10 órakor kezdődik, a belépő díja 600 forint. Bővebb információ a www. volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook-oldalán olvasható.

 ??  ?? Seregszeml­e A márka rajongói és az autózás szerelmese­i idén már hatodik alkalommal találkozha­tnak a mogyoródi pályán
Seregszeml­e A márka rajongói és az autózás szerelmese­i idén már hatodik alkalommal találkozha­tnak a mogyoródi pályán

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary