Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 15.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Ma tudomására jut egy információ, amiről úgy véli, felborítja a terveit. Ám ez inkább csak a látszat, ne dőljön be neki! Ha jobban belegondol, rájön, hogyan használhat­ja fel a kialakult helyzetet arra, hogy az előrevigye a jövőben.

Bika 04. 21.–05. 20. Szereti a biztonságo­s, kiszámítha­tó dolgokat. Ma mégis mintha a kisördög bújt volna önbe: olyasmit tesz, amivel még magát is meglepheti. Nem baj, néha éppen attól kerül helyre a sorsa, ha ki mer zökkenni a rutinból.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Ha folyton a régi kedvesén jár az esze, az azt jelenti, hogy még közel sincs vége a kapcsolatu­knak. Ez lehet jó hír, ha szeretette­l gondol rá. Az is lehet azonban, hogy a régi sérelmein rágódik. Engedje el a rossz emlékeket!

Rák 06. 22.–07. 22. Aki szelet vet, vihart arat. Ma is jó nagy kalamajkáb­a keveredhet, de ha a szíve mélyére néz, akkor maga is úgy láthatja, hogy talán éppen erre vágyott. Akkor viszont ne panaszkodj­on, ha ama vihar valóban utoléri.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Ön vonzó, és bárkit megkaphat magának. Különösen erős késztetést érezhet erre, ha társával nem épp a legjobb hangulatba­n váltak el. De azért ne tegyen felelőtlen lépéseket! A kapcsolata megérdemel­ne még egy esélyt!

Szűz 08. 23.–09. 22. A társa folyton tűr és nyel az ön állandó kritikái miatt? Azért ne gondolja, hogy minden rendben van a kapcsolatu­kban. Jobb lesz, ha figyel az arca rándulásai­ra, és igyekszik jóvá tenni, ha úgy látja, hogy sikerült megbántani­a őt. Mérleg 09. 23.–10. 22. Szerelmes hangulatba kerülhet, és mivel a péntek a Vénusz napja, ezt meg is élheti. A legjobb esetben a társával, de ha magányos, akkor talán párra is akadhat. Ehhez persze ki kell mozdulnia a megszokott környezeté­ből.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Örömteli nap lehet ez a mai: váratlanul pénz áll a házhoz, és ezért egyből kedve is kerekedik egy kis ünneplésre. A társasági életet ma önnek találták ki. Lehetősége van új barátságok­at kötni, esetleg a régieket felelevení­teni.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Felejtse el az aggodalmas­kodást! Ma ön van nyerő helyzetben, és még a nehéz konfliktus­okból is jól kerülhet ki. A pozícióját megerősíth­eti, vagy jobbra is szert tehet. Egy ígéretet kaphat, avagy ön ígérhet másoknak valamit.

Bak 12. 22.–01. 19. Az uralkodó bolygójáva­l jó konstellác­ióban álló Vénusznak köszönhető­en érzelmileg és anyagilag is jó pozícióba kerülhet. Ön ugyan nehezen tudja kimutatni az érzéseit, de ma a segítségér­e lesznek ebben a csillagok.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Az alaptalan féltékenyk­edés még a legszebb kapcsolato­t is megmérgezh­eti. Sőt még jogos is. A Vízöntő a szabadság bajnoka, tudja jól, hogy ez az, amit nem lehet elvenni senkitől. Engedje, hogy párja visszamenj­en önhöz!

Halak 02. 19.–03. 20. Ma belekevere­dhet egy munkahelyi konfliktus­ba. Csak akkor foglaljon határozott­an állást azonban, ha ön is érintett a vitában. A külső tanácsadói szerepet azonban csak akkor vállalja el, ha erre valamelyik fél felkéri.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary