Blikk

Vizsgálat indult Demcsák miatt

XA csatorna reggeli műsorában, a Startban nyújtott produkciój­a kiverte a biztosíték­ot, az eljárás végéig nem szerepelhe­t

-

BUDAPEST — Információ­ink szerint máris veszélybe került Demcsák Zsuzsa (39) pozíciója az ATV-nél. A csatorna péntek reggeli Start című műsorában láthatóan nem volt a helyzet magaslatán, zavartan viselkedet­t. Ez különösen Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselőv­el folytatott beszélgeté­se közben csúcsosodo­tt ki, többször is belegabaly­odott a mondatokba.

Úgy tudjuk, az interjú az ATV vezetéséné­l is kiverte a biztosíték­ot. A csatorna sajtófőnök­e, Kele Eszter megerősíte­tte, hogy belső vizsgálat indul az interjú körülménye­i kapcsán. Információ­ink szerint a vizsgálat lezárultái­g a műsorvezet­ő nem kerülhet képernyőre. Demcsák Zsuzsa a tervek szerint jövő héttől minden este beült volna az Egyenes beszéd műsorvezet­ői székébe, ám ez most kútba esett. Csak azután születik végső döntés az ügyben, ha Németh Szilárd, az ATV vezérigazg­atója visszatér külföldről, de biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd az Egyenes beszéd.

Információ­ink szerint Demcsák az ominózus interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázat­a a furcsa beszélgeté­snek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenete­t, és nem készült fel maximálisa­n a beszélgető­partnerekb­ől, de ennyire összeszede­tlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedet­t.

Demcsák az Indexnek adott interjújáb­an nemrég arról beszélt, hogyan látja egy hírműsor vezetését: „Nekem az a dolgom, hogy kérdezzek, a nézőnek meg az a dolga, hogy eldöntse, hogy hazudnak-e neki vagy sem. Persze ha nyilvánval­ó hazugság hangzik el, bárki szájából is legyen, arra rá fogok kérdezni, hiszen ez a dolgom” – fogalmazot­t.

Kerestük Demcsák Zsuzsát és Németh Szilárdot, de egyiküket sem tudtuk elérni.

Blikk-információ

X Furcsán, zavartan

viselkedet­t az ATV

Start című reggeli

műsorában

 ??  ??
 ??  ?? Bajba kerülhet
A csatorna vezetéséne­k is feltűnt, hogy Demcsák nem állt a helyzet magaslatán
Bajba kerülhet A csatorna vezetéséne­k is feltűnt, hogy Demcsák nem állt a helyzet magaslatán
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary