Szexi táncot tanít Karsai Zita

A volt megatáncos 3 éven belül kisbabát akar

BLIKK - - Címlap -

Az egykori megatáncos arra tanítja a nőket, hogyan legyenek szexik

BUDAPEST — Karsai Zita (38) már öt éve él Németországban, és ha éppen nem a látványos Flashdance-show-jával turnézik a világ körül, akkor nőknek próbál segíteni, hogy elsajátítsák az érzéki tánc fortélyait – tudta meg a Blikk a táncosnőtől.

– Összeállítottam egy tréninget, amit most német fitneszcégeknek és tánciskoláknak mutatok be – kezdte a lapunknak Karsai.

– Bármely generáció tagjai el tudják sajátítani és alkalmazni tudják táncstúdiókban vagy akár szórakozóhelyeken. Elsőre az a lényeg, hogy kimozduljanak, aztán, hogy ösztönösen ráérezzenek a mozgás szexi, erotikus formáira. Így pedig könnyebben megy majd az ismerkedés is, mivel a saját testük csáberejét tapasztalják meg – mesélte Karsai Zita, aki táncshow-jával korábban DJ Bobo színpadi műsorának is meghatározó része volt.

– Én tartom az oktatást, és a tánc nyelvén keresztül mutatom be, hogy valójában mi mindenre képes a női test. Épp ezért a testbeszéd nagyon lényeges, illetve fontos, hogy kialakuljon egyfajta magabiztosság . Ha felszabadul az ember, sokkal nyitottabb és őszintébb lesz tánc közben – mondta el módszerének alapjait Karsai, aki szerint tulajdonképpen nem is egy tréningről, hanem sokkal inkább egy önismereti terápiáról van szó ezeken az órákon.

– A mai nők – főleg egy bizonyos kor után – bezárkóznak, gátlásosak és frusztráltak, ezért nem tudnak ellazulni a táncparketten. Ennek a leküzdése a feladat, illetve hogy lássák magukban a szépet, a szexi nőt.

Az egykori Megatánc-döntős szerint a módszerével emóciókhoz jutnak a nők, így fejlődik a személyiségük, ráadásul még mozognak is.

– Annyival több ez a tánctréning, mint egy szimpla kardióedzés, mert amellett, hogy fitten tart, az érzelmeket és az érzékiséget is trenírozza. Karsai szeretné minél előbb ismertté tenni módszerét, hogy aztán egy egészen más dolog felé fordulhasson.

– Most az első a munka, de szeretnék nemsokára anya lenni. Úgy tervezem, hogy három éven belül már lesz egy babám – mesélte boldogan a táncosnő. P. P.

X Az a terve, hogy minél több nőnek mutassa meg, hogy

küzdjék le gátlásaikat

Megmozgatja A táncosnő szeretné kihozni tanítványaiból a nőiességet, hogy levetkőzzék a gátlásaikat, és még mozogjanak is az óráin

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.