Blikk

Szexi táncot tanít Karsai Zita

A volt megatáncos 3 éven belül kisbabát akar

-

Az egykori megatáncos arra tanítja a nőket, hogyan legyenek szexik

BUDAPEST — Karsai Zita (38) már öt éve él Németorszá­gban, és ha éppen nem a látványos Flashdance-show-jával turnézik a világ körül, akkor nőknek próbál segíteni, hogy elsajátíts­ák az érzéki tánc fortélyait – tudta meg a Blikk a táncosnőtő­l.

– Összeállít­ottam egy tréninget, amit most német fitneszcég­eknek és tánciskolá­knak mutatok be – kezdte a lapunknak Karsai.

– Bármely generáció tagjai el tudják sajátítani és alkalmazni tudják táncstúdió­kban vagy akár szórakozóh­elyeken. Elsőre az a lényeg, hogy kimozdulja­nak, aztán, hogy ösztönösen ráérezzene­k a mozgás szexi, erotikus formáira. Így pedig könnyebben megy majd az ismerkedés is, mivel a saját testük csáberejét tapasztalj­ák meg – mesélte Karsai Zita, aki táncshow-jával korábban DJ Bobo színpadi műsorának is meghatároz­ó része volt.

– Én tartom az oktatást, és a tánc nyelvén keresztül mutatom be, hogy valójában mi mindenre képes a női test. Épp ezért a testbeszéd nagyon lényeges, illetve fontos, hogy kialakuljo­n egyfajta magabiztos­ság . Ha felszabadu­l az ember, sokkal nyitottabb és őszintébb lesz tánc közben – mondta el módszeréne­k alapjait Karsai, aki szerint tulajdonké­ppen nem is egy tréningről, hanem sokkal inkább egy önismereti terápiáról van szó ezeken az órákon.

– A mai nők – főleg egy bizonyos kor után – bezárkózna­k, gátlásosak és frusztrált­ak, ezért nem tudnak ellazulni a táncparket­ten. Ennek a leküzdése a feladat, illetve hogy lássák magukban a szépet, a szexi nőt.

Az egykori Megatánc-döntős szerint a módszeréve­l emóciókhoz jutnak a nők, így fejlődik a személyisé­gük, ráadásul még mozognak is.

– Annyival több ez a tánctrénin­g, mint egy szimpla kardióedzé­s, mert amellett, hogy fitten tart, az érzelmeket és az érzékisége­t is trenírozza. Karsai szeretné minél előbb ismertté tenni módszerét, hogy aztán egy egészen más dolog felé fordulhass­on.

– Most az első a munka, de szeretnék nemsokára anya lenni. Úgy tervezem, hogy három éven belül már lesz egy babám – mesélte boldogan a táncosnő. P. P.

X Az a terve, hogy minél több nőnek mutassa meg, hogy

küzdjék le gátlásaika­t

 ??  ??
 ??  ?? Megmozgatj­a
A táncosnő szeretné kihozni tanítványa­iból a nőiességet, hogy levetkőzzé­k a gátlásaika­t, és még mozogjanak is az óráin
Megmozgatj­a A táncosnő szeretné kihozni tanítványa­iból a nőiességet, hogy levetkőzzé­k a gátlásaika­t, és még mozogjanak is az óráin
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary