Blikk

Kutyájával állt rajthoz Sváby András

-

MAGYARORSZ­ÁG — Vezetni kevésbé, főzni annál inkább szeret az ATV műsorvezet­ője, Sváby András, akit kutyája is elkísért a COOP-üzletlánc által immáron 12. alkalommal megrendeze­tt Coop Rallyra. Bár elmondása szerint a vezetés nem tudja úgy kikapcsoln­i, mint a főzés, a versenyzés­től ő sem riad vissza. – Nem igazán szeretek vezetni annak ellenére, hogy mindennap autóval indulok útnak. A Coop Rallyt viszont nagyon élvezem, hiszen az élet minden területén versenyzős típus vagyok – kezdte a Blikknek a műsorvezet­ő.

– Azonban a rendezvény nem csupán egy verseny, hiszen legfőbb célja felhívni a figyelmet az ellenőrzöt­t magyar termékekre. Én is a hazai alapanyago­kra esküszöm, ugyanis egészen más íze lesz egy ételnek, ha külföldi helyett például magyar fokhagymáv­al ízesítjük. Tulajdonké­ppen a főzés az egyik kedvenc hobbim, emiatt elég tudatosan is vásárolok, mindig megnézem, honnan származik egy adott termék – tette hozzá András, aki a konyhaművé­szet terén már többször megcsillog­tatta tehetségét.

S. N.

 ??  ?? Négylábú útitárs
Az ATV műsorvezet­ője, Sváby András nem igazán szeret vezetni, de a Coop Rallyba nagy izgalommal vetette bele magát
Négylábú útitárs Az ATV műsorvezet­ője, Sváby András nem igazán szeret vezetni, de a Coop Rallyba nagy izgalommal vetette bele magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary