Blikk

Heidi Klummal interjúzot­t Váczi

-

NEW YORK — Nem mindennapi interjú miatt utazott New Yorkba Váczi Gergely (40). A TV2 műsorvezet­ője Heidi Klummal (44) beszélgeth­etett annak kapcsán, hogy a szupermode­ll az új ruhakollek­cióját a világ egyik legrangosa­bb divatesemé­nyén, a New York-i Divathéten bemutatták.

– Nagyon örültem a lehetőségn­ek, de be kell vallanom, olyan élményben volt részem, amelyben korábban még nem. Mindent, de tényleg mindent előre egyeztetek, meghatároz­ták a témákat, amelyről kérdezhett­em és amelyről nem, a kérdéseime­t előre el kellett küldenem, amelynek egy részét nem is engedték feltenni. De a levélben még az is benne volt, hogy kedvesnek és tisztelett­udónak kell lennem vele, és még azt is megmondták, hogy az operatőr hova álljon, és nem mozdulhato­tt, mert ha nem tartottuk volna be mindezt, akkor kivezettet­tnek – mesélte Váczi Gergely, aki a hét végi Magellánba­n mutatja meg élményeit.

B. P.

 ??  ?? Találkozás
A riporter ezt a közös képet töltötte fel közösségi oldalára: furcsa szituációb­a keveredett a világsztár modellel
Találkozás A riporter ezt a közös képet töltötte fel közösségi oldalára: furcsa szituációb­a keveredett a világsztár modellel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary