Heidi Klummal interjúzott Váczi

BLIKK - - Sztárok És Sztorik -

NEW YORK — Nem mindennapi interjú miatt utazott New Yorkba Váczi Gergely (40). A TV2 műsorvezetője Heidi Klummal (44) beszélgethetett annak kapcsán, hogy a szupermodell az új ruhakollekcióját a világ egyik legrangosabb divateseményén, a New York-i Divathéten bemutatták.

– Nagyon örültem a lehetőségnek, de be kell vallanom, olyan élményben volt részem, amelyben korábban még nem. Mindent, de tényleg mindent előre egyeztetek, meghatározták a témákat, amelyről kérdezhettem és amelyről nem, a kérdéseimet előre el kellett küldenem, amelynek egy részét nem is engedték feltenni. De a levélben még az is benne volt, hogy kedvesnek és tisztelettudónak kell lennem vele, és még azt is megmondták, hogy az operatőr hova álljon, és nem mozdulhatott, mert ha nem tartottuk volna be mindezt, akkor kivezettettnek – mesélte Váczi Gergely, aki a hét végi Magellánban mutatja meg élményeit.

B. P.

Találkozás A riporter ezt a közös képet töltötte fel közösségi oldalára: furcsa szituációba keveredett a világsztár modellel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.