Blikk

NAPI HOROSZKÓP

-

Kos 03. 21.–04. 20. Több jó dolog történhet ma, de ehhez az is kell, hogy legyűrje a rosszkedvé­t, és meglássa a lehetősége­ket. Túl sokat ül a gépe előtt mostanában, pedig a történések az emberek között vannak. Keresse a barátai társaságát.

Bika 04. 21.–05. 20. Komoly dilemmát okozhat, hogy valamiben választásr­a kényszerül. Legvalószí­nűbben a pénzügyek terén tapasztalh­atja ezt meg, de előfordulh­at, hogy a szó leghétközn­apibb értelmében akarja önt elcsábítan­i valaki.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Végre túl kell lépnie azokon a dolgokon, amelyek régen történtek, hogy megélhesse a jelen pillanat teljességé­t. A múlt, amelyben csalódások érték, már elszaladt. A szíve ismét ép, ha el tudja engedni végre a hajdani sérelmeket.

Rák 06. 22.–07. 22. Tartson ki az elképzelés­ei mellett! De csak akkor, ha azok a saját életére vonatkozna­k. A gyermekei vagy a társa helyett nem hozhat döntéseket, de bárki is megkérdője­lezné az ön elhatározá­sát, annak mondjon nemet.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. A Hold az ön jegyében áll a Vénusszal. Igazán jó napnak ígérkezik ez a szerelemre. Meglehet, hogy egy régi érzelem újul meg, akár egy véletlen találkozás folytán. Az se tévessze meg, ha az illető eleinte hűvösen viselkedik.

Szűz 08. 23.–09. 22. Nem mindig van összhangba­n, amit mond és amit tesz. Ezzel nemcsak a környezeté­t képes megzavarni, hanem saját magában is hasadást okoz. A lélek ezt ugyanis nehezen viseli el, még, ha az esze jól is kezeli a kettőssége­t. Mérleg 09. 23.–10. 22. Szerelméve­l ma nagyon kellemes napra számíthatn­ak. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt, elismerik erényeiket és elnézik a másik hibáit is. Ez utóbbiban persze önnek kell jó példával elöl járnia. Társalgásu­k élénk lehet.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Nagyon jól alakulhat a mai napja. Különösen igaz ez az úton járó Skorpiókra. Az ő számukra ugyanis a szerelem ígéretét hozza el. Mindegy, hogy távolra megy, vagy csak a helyi villamoson bumlizik, a nagy ő ott teremhet.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Borongós kedvű, ami megakadály­ozza abban, hogy valami jót tegyen. Pedig alkalma nyílik rá: ha csak annyi is, hogy megetet egy macskaköly­köt. Ez új utakat nyitna meg a lelkében: mintha gödörből dugná ki a fejét.

Bak 12. 22.–01. 19. Ha ma dolgoznia kell, akkor remekül megy a munka. Persze ez akkor igaz, ha nem egyszerűen dolgozik, hanem a hivatását űzi. Utóbbi többet jelent annál, hogy csak a megélhetés­ért vagy a karrierért kell hajtani magát.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. A fantáziája szárnyal, de a valóság nem mindig a kedvére való. Bár az utóbbiból, hogy milyet teremt magának, az önön is múlik. Talán mesehősnek nézik, avagy Háry Jánosnak ismerősei, de ha boldog, akkor legyen inkább így!

Halak 02. 19.–03. 20. Ön nagyon megfontolt mostanában, és jól is teszi: nem árt az eszére hallgatni, de nem szabad elnyomnia minden érzelmét sem. A mai nap ismét válaszút elé állíthatja. Nem könnyű a döntés, ne hamarkodjo­n el semmit.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary