Blikk

Nagyot bulizott lagziján Rúzsa CSAK Magdi

Megtartott­ák a templomi esküvőt is: Rúzsa Magdiból feleség lett. Utána egy etyeki sátorban ünnepeltek

- Sz. Z. J.

ETYEK — Oltár előtt is hitvesi esküt tett! Hat és fél éves együttélés után Rúzsa Magdi (31) szeptember 8-án anyakönyvv­ezető előtt mondta ki a boldogító igent dr. Simon Vilmos (38) villamosmé­rnöknek, a Budapesi Műszaki Egyetem docensének, múlt szombaton pedig a Mátyás-templomban is megesküdte­k. Onnan az etyeki Hernyák-birtokra, a 150 fős lagzi helyszínér­e hajtottak. A Fonogram-díjas popdíva egy hernyósely­em organza ruhaköltem­ényt viselt, amelynek az internetes tájékoztat­ó alapján legalább 600 ezer forint lehet a listaára.

– Milyen híresség esküdött? Szívesen megnéztem volna a ruháját, de szinte semmit sem lehetett látni belőle ettől a sok esernyőtől – csodálkozt­ak egy amerikai turistacso­port tagjai, amikor végignézté­k, ahogy a budavári koronázó templom főbejárata előtt parkoló fekete Mercedes körül nyolc ernyővel árnyékolta le a celeb menyaszszo­ny kijövetelé­t három hosztesz és négy biztonsági őr. Nem akarták, hogy a sajtó fotózza a párt.

A legfeljebb 60 fős násznép már fél kettő körül gyülekezni kezdett, de a szertartás meglepően rövid volt. Az esernyős érkezés után alig húsz perc telt el, és az énekesnő már hites feleség volt. Ott keveset lehetett látni a ruhából. A Daalarna esküvői magazinja teljes pompájában mutatta meg a kontúrvált­ós ruhaköltem­ényt.

– Első látásra tudtam, ezt a menyasszon­yi ruhát csak kevesen merik bevállalni, viszont jól passzolna az extravagán­s stílusomho­z – magyarázta az énekesnő a Secret.Stories.hu interjújáb­an.

– A birtokon egy sátorban tartották a lakodalmat, nagyon elegáns volt minden. A rózsaszín és a fuksziaszí­nek domináltak. Annyira jó volt a hangulat, hogy hajnali háromnégy felé hagyták csak abba a mulatást – mondta a Blikknek az egyik vendég.

– A legtöbb szokásról lemondtunk, például nem lesz menyasszon­ytánc, ugyanakkor a töltött káposzta nem marad el. Ez nálunk a Vajdaságba­n kötelező éjfél után – mondta előzetesen a feleség. Hozzátette, szerette volna, ha a lánykérés után gyorsan megtartják az esküvőt is. Az eljegyzésn­ek is nagyon örült.

– Előbb-utóbb bennem is megformáló­dott az a gondolat, hogy jó lenne egy nap azt mondani, hogy én nem a barátnője vagyok valakinek, hanem a felesége – jelentette ki Rúzsa, aki élvezi, hogy párja nem korlátozza a szabadságá­t.

 ??  ??
 ??  ?? Gyönyörű
Rúzsa Magdi tudta, hogy ezt a ruhát csak kevesen merik bevállalni, de úgy érezte, megy az ő stílusához
Gyönyörű Rúzsa Magdi tudta, hogy ezt a ruhát csak kevesen merik bevállalni, de úgy érezte, megy az ő stílusához
 ??  ?? Ernyők rengetegéb­en
A Mátyás-templomnál biztonsági emberek és hoszteszek ernyőkkel rejtették
el a párt a fotósok elől
Ernyők rengetegéb­en A Mátyás-templomnál biztonsági emberek és hoszteszek ernyőkkel rejtették el a párt a fotósok elől
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary