Blikk

Piqué otthagyta Shakirát?

Már ki is nézte új otthonát a labdarúgó Állítólag a férj nem tudja elviselni, hogy az énekesnő folyton úton van

-

Bombaként robbant a hír Barcelonáb­an, hogy Shakira és a sztárfocis­ta Gerard Piqué kapcsolata zátonyra futott. Állítólag a játékos már ki is nézte azt a házat, ahova egyedül költözne. A világhírű sztárpárna­k két kisgyermek­e van. Az érintettek hallgatnak

BARCELONA — Azt rebesgetik, külön utakon folytatná életét a sztárpár: Shakria (40) és Gerard Piqué (30) házassága állítólag romokban hever. Spanyol lapinformá­ciók szerint a Barcelona játékosa már a különköltö­zésen gondolkozi­k, ráadásul ki is szemelt egy házat Barcelonáb­an, ahol egyedül élne. A pletykák szerint házasságuk azért került válsághely­zetbe, mert az énekesnő és a Barca focistája nem tudja összeegyez­tetni idejüket. Shakira folyton úton van fellépései miatt, és alig tölt otthon időt családjáva­l. Ráadásul novemberbe­n kezdi meg az énekesnő európai turnéját, ami egészen februárig eltart majd. Piqué a Bild szerint ezt az állapotot unta meg, és döntött úgy, hogy lép.

Még semmit sem mondtak ki hivatalosa­n, de a közösségi médián keresztül is látszik, hogy nincs minden rendben. Míg korábban gyakran posztoltak közös képet, már egy hónapja nem lehet találni egy ilyen fotót sem.

Ez még nem minden. Ugyanis a spanyol focista nyilvánosa­n is kimutatta a jelét, hogy valami nagyon nincs rendben. Piqué a legutóbbi, Espanyol ellen játszott mérkőzésen megváltozt­atta ikonikus gólörömét. A focista eddig mindig úgy örült a sikernek, hogy két karját a feje fölé emelve két kettest mutatott ujjaival. Ez február 2-ára utal, ami felesége születésna­pja. Ezen a meccsen viszont egyik kezén középső ujjával bemutatott, ami miatt sokan elkezdtek aggódni, hogy a pletykák igazak lehetnek.

Shakira és a világhírű focista 2010-ben házasodott össze. Két gyönyörű gyermekük született, Milan Piqué Mebarak (4) és Sasha Piqué Mebarak (2). Nem ez az első alkalom, hogy válsághely­zetről pletykálna­k. Három éve az énekeső vallotta be, hogy férje megtiltott­a neki, hogy videóklipj­eiben más férfiakkal dolgozzon. G. T.

 ??  ??
 ??  ?? Világsztár
Gerard Piqué a Barcelona egyik legnépszer­űbb játékosa
Világsztár Gerard Piqué a Barcelona egyik legnépszer­űbb játékosa
 ??  ?? Kis család Shakirának és Piqué-nek két gyermeke is született, Milan és Sasha
Kis család Shakirának és Piqué-nek két gyermeke is született, Milan és Sasha
 ??  ?? Szexbomba Shakira évek óta megőrjíti a közönséget elképesztő­en erotikus táncával
Szexbomba Shakira évek óta megőrjíti a közönséget elképesztő­en erotikus táncával

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary