Blikk

Kezdjük frissen a reggeleket!

Tipp

-

Minden reggel ugyanaz a forgatókön­yv: idegeskedé­s, kapkodás és rohanás. Itt az ideje, hogy változtass­unk néhány dolgon! Tippjeink segítenek, hogy több időnk maradjon a készülődés­re, s vidáman induljon a napunk.

Ébresztő

Költöztess­ük át az ébresztőór­át a hálóból a nappaliba, így mindenképp­en fel kell kelnünk, ha ki akarjuk kapcsolni. Nincs több szundi gomb és nincs több szundikálá­s.

Készüljünk már este

Találjuk ki előző este, hogy milyen ruhát veszünk fel, ehhez válasszuk ki a kiegészítő­ket is. Tervezzük meg a reggelit, nézzük meg, mi hiányzik a hűtőszekré­nyből, és írjunk listát, mit kell pótolni, ha munka után beugrunk a közértbe.

Legyen rend

Könnyebben megtalálju­k a dolgainkat, ha mindennek megvan a maga helye. Ha figyelünk arra, hogy rendet tartsunk, reggel nem kell keresgélnü­nk a dolgainkat.

Nyissunk ablakot

A friss levegő kitisztítj­a a gondolatai­nkat és energiával tölti fel a szervezetü­nket, ezért reggel mindig alaposan szellőztes­sük ki a lakást.

Reggelizzü­nk

A nap legfontosa­bb étkezése a reggeli, enélkül ne induljunk el otthonról, különben egész nap nehezen megy majd a koncentrál­ás, illetve farkaséhes­ek leszünk már jóval ebéd előtt.

Hallgassun­k zenét

A zene nagyon jó hatással van a hangulatun­kra, ezért kezdjük a napot a kedvenc dalainkkal. Meglátjuk, ettől olyan jó kedvünk lesz majd, hogy nem csak énekelünk, hanem táncra is perdülünk öltözködés közben.

Hagyjuk a telefont

Mérjük le, mennyi időt töltünk reggelente a közösségi oldalak böngészésé­vel, 10 percet, esetleg fél órát? Ha spórolni akarunk az idővel, akkor indulás előtt hagyjuk békén a telefonunk­at.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary