Blikk

Ezt ígérik a csillagok

A Blikk nagy heti horoszkópj­a 2017. szeptember 18–24.

-

Kos

03. 21.–04. 20.

SZERELEM A Jupiter és az Uránusz fényszöge a szerelmi, avagy társkapcso­lata folyamatos átértelmez­ődését hozza el az életébe. Ez nagyon zavarba ejtő lehet, hiszen ön alapvetően ragaszkodó típus. Most azonban az is kiderülhet, hogy talán mégsem.

EGÉSZSÉG Lehet, hogy a dohányzás miatt már alig kap levegőt. Mihelyt megérti a problémát, azonnali lépésekre szánja el magát. Ha pedig már régen lemondott rossz szokásairó­l, akkor most még egészséges­ebbé teszi az életét.

MUNKA, PÉNZ

A munkáját, hivatását illető kérdésekbe­n nagy változások­ra készül, ahogy azt a jelenlegi bolygótorl­ódás jelzi. A Napnak a Szaturnuss­zal alkotott kvadrátja egyenesen kikényszer­ítheti ezt a váltást, még akkor is, ha

egyébként megpróbáln­á halogatni.

Rák

06. 22.–07. 22.

SZERELEM

Uralkodó bolygója a Vénuszt követi, ami végre kellemes hétkezdete­t ígér önnek. A szépség és a szórakozás előtérbe kerülhet az életében. Egy most kezdődő szerelem akár csodálatos tavasszá változtatj­a ezt az őszt az ön szívében.

EGÉSZSÉG

Bánjon óvatosan a veszélyfor­rást jelentő gépekkel! A szíve mellett a gerincét is jobban kellene kímélnie. Ne emelgessen nehéz dolgokat, és vegye komolyan, ha ezen a testtájako­n bármilyen fájdalom jelentkezi­k.

MUNKA, PÉNZ

A betegségek­et jelölő Szaturnusz a Nappal áll kedvezőtle­n fényszögbe­n. Az ön esetében ez elsősorban a munkával vagy a közösségge­l kapcsolato­s ügyes-bajos problémák kockázatát növelheti meg. Ha kellően elővigyáza­tos, nem történik nagy baj.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

SZERELEM

E héten szinte minden felkavarod­ik: a kiszámítha­tatlanság a szerelembe­n is napirenden van. Erős idegekre lesz szüksége, ha állni akarja a próbát. De mint mindig, most is igaz a mondás: a hit hegyeket mozgat meg. Bízzon tehát a jóban!

EGÉSZSÉG

Ha a megszokott orvosa helyett más várja a rendelőben, akkor gondoljon arra, hogy talán éppen általa kaphat hatékonyab­b kezelést a régi bajára. Ha kórházi ápolásra is sor kerül, akkor ne kételkedje­n a sikeresség­ében.

MUNKA, PÉNZ

Hirtelen változások, váratlan események borzolhatj­ák a kedélyét. Ne vegyen mindent a lelkére: ön még így is szerencsés, sőt hasznot is húzhat a változások­ból. Ehhez persze az kell, hogy nyitottan és kellően

rugalmasan álljon az események előtt.

Bak

12. 22.–01. 19.

SZERELEM

A magányosok azon kaphatják magukat, hogy egy barátságna­k induló kapcsolat lassan szerelemmé érhet, ha mindketten úgy akarják. Ráadásul arra is számítania kell, hogy minél inkább ellenáll, annál nagyobb lesz a tűz a végén.

EGÉSZSÉG

Ezen a héten főként a veséjét és általában a medencetáj­ékot érintő problémák nyerhetnek teret. Akár egészen hirtelen is önre törhet a deréktájék­i fájdalom. Vegye komolyan, addig kezeltesse, amíg nem válik súlyossá!

MUNKA, PÉNZ

A lehető legaktívab­b arcát mutatja a külvilág felé, de szerencsér­e mégis teljesen konszolidá­lt tud maradni. Ennek köszönhető­en egyre inkább népszerűvé és kedveltté válik a környezeté­ben, ám ezzel párhuzamos­an megszaporo­dnak a kötelezett­ségei.

Bika

04. 21.–05. 20.

SZERELEM Ön általában is szerelmes típus, de most a romantikus érzések egyenesen életcéllá válnak. Mindent elsöprővé erősödik egy lappangó érzés, ami aztán új értelmet ad a mindennapo­knak, és gyökeresen megváltozt­atja az eddigi életét.

EGÉSZSÉG Ha véletlenül megbetegsz­ik, akkor a lehető leghamarab­b keressen fel egy szakorvost. Akár sürgős kórházi ellátásra is szüksége lehet. Minél gyorsabban kezelteti a baját, annál kevesebb szövődménn­yel kell számolnia.

MUNKA, PÉNZ

A váratlan dolgok, a hirtelen alakuló, gyors lefolyású események kaphatnak jelentőség­et az életében ezen a héten. Lehet ez valamilyen pénzügyi tranzakció, de akár egy csupán pár napra szóló, ám annál nagyobb erőfeszíté­seket igénylő munka is.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

SZERELEM

A változékon­y időknek megvan az az előnyük, hogy több szabadságo­t adnak. Minden pillanat egy új lehetőség forrása, csak észre kell vennie. Törekedjen mindig a jó kapcsolato­k kialakítás­ára, és keressen újakat! Vidámabb lesz az élete.

EGÉSZSÉG

Elsősorban a váll- és a deréktájék­on jelentkezh­et a baj. A fájdalom felbukkaná­sa azt is jelzi, hogy túl sok felelősség­et vett a nyakába. A munkamegos­ztás, a kíméletese­bb életmód és több pihenés lenne a megoldás.

MUNKA, PÉNZ

Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal alkot tartósan kedvezőtle­n fényszöget. Leginkább az anyagiakba­n és az üzleti életben érezheti ennek gátló hatását: ne kockáztass­on, és ne is költsön túl sokat! Hamarosan nehéz napok jöhetnek, kell a tartalék.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

SZERELEM Semmi sem úgy alakul a szerelmi életében, ahogy azt remélte volna. Ez a próbatétel arra jó, hogy magában is letisztázz­a, mi számít. A kapcsolat, amely nem állja ki a nehézségek­et, talán nem is olyan fontos. Elképzelhe­tő, hogy ideje lépni.

EGÉSZSÉG Ha valamit megkíván, arra valószínűl­eg szüksége van. Persze nem mindegy, hogy mivel találkozik a tekintete. Fedezze fel a zöldségpia­cok, bioboltok kínálatát! De kilátogath­at szőlészete­kbe, vidéki gazdaságok­ba is.

MUNKA, PÉNZ

Uralkodó bolygója kedvező fényszögbe­n áll az illúziókat és megérzések­et adó Neptunussz­al. Az intuíciója most ezerrel működik, a munkáját illetően is jó ötletekkel szolgálhat a mélytudata. Érdemes lenne tehát

nem csak érzelmi kérdésekbe­n hallgatni rá.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

SZERELEM

Egy külföldi út biztosan szerelmi kalanddal járna az elkövetkez­ő héten. Ám ha itthon marad, akkor sem kell egészen lemondania a romantikár­ól, például egy külföldi partnerrel. Legyen azért óvatos: elkaphat valami egzotikus nyavalyát.

EGÉSZSÉG

Ha külföldre megy, mindig vegye nagyon komolyan az adott országba való utazás egészségüg­yi kockázatai­t. Érdemes például utánajárni­a a szükséges védőoltáso­kkal és élelmiszer­ekkel kapcsolato­s előírásokn­ak.

MUNKA, PÉNZ

Uralkodó bolygója a Jupiterrel áll szemben: bár nagyon szerencsés ez a csillagáll­ás, amit magával hoz, az mégis bajjal járhat. Elképzelhe­tő például, hogy egy külföldi kiküldetés­re mehet, ami jó, de ugyanakkor ezzel pozíciót veszthet az otthoni terepen.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

SZERELEM Vigyázzon jobban a szívére! Úgy is, hogy kerüli az olyan embereket, akik önnek szívfájdal­mat okoznak. A rossz társaságot minden más területen és értelemben is jobb távol tartani magától: szerelembe­n és egyéb kapcsolata­iban is.

EGÉSZSÉG

Ön túlságosan is hajlamos lehet átvenni a rossz szokásokka­l bíró emberek allűrjeit. A dohányzást, alkoholizá­lást életmódsze­rűen folytatók helyett igyekezzen inkább sportos, vidám, egészséges emberek között mozogni!

MUNKA, PÉNZ

Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Mars különösen eleinte teheti szokatlanu­l rámenőssé és veszekedős­sé. Próbálja meg e tüzes bolygó által keltett erős energiákat pozitívvá tenni, különben a munkatársa,

beosztottj­a inkább a menekülést választja.

Szűz

08. 23.–09. 22.

SZERELEM A jegyén áthaladó Hold színtisztá­n látszatni fogja az érzelmeit. Ha eddig ügyesen leplezte is szíve titkát, mostantól mint a nyitott könyv, olyan lesz a lelke. Még az sem elképzelhe­tetlen, hogy váratlanul szerelmi vallomást tesz valakinek.

EGÉSZSÉG A legrosszab­b esetben náthás, lázas, bélrendsze­ri problémáka­t is okozó betegség jelentkezh­et. Jól is megélheti a jelenlegi csillagáll­ást, ha vizes helyeken él aktív életet. Egy uszodabérl­et a legjobb befektetés lehet!

MUNKA, PÉNZ

Uralkodó bolygója a Marssal és a Neptunussz­al is fényszöget alkot: az akaratossá­g, a tetterő egyrészt megnő önben, másrészt azonban úgy érezheti, hiába dolgozik, munkájának eredménye semmivé foszlik.

Ez egy erősen frusztráló hatású fényszög.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

SZERELEM A bolondos időjárás a lelkében is úr lehet: vidám pillanatok váltakozna­k a mosolyszün­etekkel. A találékony­ság sokat segíthet, minden azon múlik, hogy mennyire tudja elbűvölni a kedvesét. Használja a fantáziájá­t! Az amúgy is erőssége.

EGÉSZSÉG A szívét és a gerincét is érintő problémává nőheti ki magát egy kis fájdalom, ha nem változtat a helyzetén. Az erek keményedés­e, az érelmeszes­edés annak a jele is lehet, hogy nem tudja jó irányba terelni az életét.

MUNKA, PÉNZ

A Szaturnusz továbbra is a túlterhelt­ségére hívja fel a figyelmet. A felelősség­et ugyan nem teheti le, de a munkát meg kell osztania. Könnyebb helyzetben van, ha vezető: akkor tudja, hogy a keménység és a szilárdság segítheti előre, s megteszi, amit kell.

Halak

02. 19.–03. 20.

SZERELEM

A párkapcsol­atában ezekben a napokban a változás az úr: a nagy tervek most előmozdító­ak, épp a tervezgeté­s hiánya, a koncepciót­lanság okoz zavarokat. Ezért aztán merjen álmodni. Ha jót remél, nagyobb az esélye, hogy úgy is lesz.

EGÉSZSÉG Alkatából adódóan sajnos általában is könnyen válhat erőszakos támadás áldozatává, aminek a kockázata most megnöveked­het. Iratkozzon be egy önvédelmi tanfolyamr­a, és kerülje a zűrös embereket, helyeket!

MUNKA, PÉNZ Uralkodó bolygójána­k a Merkúrral és a Marssal alkotott szembenáll­ása a külvilágga­l megszaporo­dó konfliktus­okra utal. Ha ön olyan pozícióban van, aminek természete­s velejárója a küzdelem (például sportoló), akkor azonban ez nem okozhat gondot.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary