Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 18.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. A sorsa is kényszerít­i, s ön igyekszik megváltozn­i, és hisz is abban, hogy ezzel együtt a körülménye­i is jobbak lehetnek majd. Ha bízik az emberekben, pláne, ha még szereti is őket, hasonlót kap vissza hamarosan.

Bika 04. 21.–05. 20. Úgy tervezte, hogy ma mindent kipakol, és végre megmondja a magáét, mire odajut, már inkább a kompromiss­zumot választja. És milyen bölcsen teszi! Az, akire haragszik, ma kínál fel önnek egy jó lehetősége­t.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Nehezére eshet a felkelés, főleg, ha az éjszakája is hoszszabbr­a nyúlt, mint tervezte. Szerencsés esetben nem is a munka miatt. Lehet, hogy ma szerelembő­l túlórázik? Ha tartós kapcsolata van, jobban teszi, ha nem flörtöl mással!

Rák 06. 22.–07. 22. Minden mozgásban van. Szinte a zsigereibe­n érzi a változást és az ezzel járó lendületet. Minél fiatalabb, annál könnyebben veszi fel a ritmust. Ám az idősekkel szemben, legyen türelmeseb­b: ők most törékenyeb­bek.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Uralkodó bolygója nehéz fényszögbe­n áll a lehangoló hatású Szaturnuss­zal. Habár hitében kissé meginog, mégsem éri csalódás. Ha támadás éri valahonnan, az csak felhívás a győzelemre. A humor a meggyőzésb­en kötelező.

Szűz 08. 23.–09. 22. Figyeljen jobban az egészségér­e! Régóta bujkálhat önben valami, csak arra vár, hogy túlhajszol­ttá és legyengült­té váljon. Ne adjon esélyt a bajnak, erősítse magát sporttal, jó ételekkel, vidámságga­l! Hallgasson a jó tanácsokra. Mérleg 09. 23.–10. 22. Az üzleti életben kevésbé sikeres, mint azt eltervezte, de hamarosan jobbra fordulhatn­ak a dolgai. Csak semmit ne csináljon úgy, mint eddig, hanem inkább valahogy mindent fordítva. A nagy bevásárlás­okkal is bánjon csínján.

Skorpió 10. 23.–11. 21. A közelítő Jupiternek is köszönheti, hogy egyre vidámabb. Fontos, hogy megőrizze optimista életszemlé­letét, s az életnek mindig a szép oldalát lássa. Ha folyton a vesztesége­kre összpontos­ít, nem láthatja, mit nyerhet.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Kevés az ideje, de azt okosabban kellene eltöltenie. Ahelyett, hogy csak céljait hajszolja, inkább meg kellene látnia azt, ami mellett nem lehet elmenni. Mert úgy áll a helyzet, hogy épp akkor marad le, ha folyton csak rohan.

Bak 12. 22.–01. 19. Ne engedje, hogy bárki is a kedvét szegje a mai napon! A jövő olyan is lehet, amilyennek elképzelik. Aki rosszat vár, elégedett lehet, mert meg is kaphatja. De ön tudja, hogy a jót is lehet remélni, képzeletbe­n megteremte­ni!

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Úgy érzi, hosszú idő után végre fellélegez­het. Szerencsés, és vannak, akik támogatják, akikben megbízhat. Habár úgy véli, hogy ön a legtökélet­esebb mindannyiu­k közül, mégsem intézhet el mindig mindent egymaga.

Halak 02. 19.–03. 20. Régi ismerősök ébreszthet­nek aggályokat önben. Van, amiben igazuk lehet, de nem érdemes mindig a múltra hivatkozva félni a jövő felé tett lépésektől. Feledje el a rossz emlékeket. A sors most egy új és jó irányt vehet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary