Blikk

Így kínozta későbbi áldozata a késelő kiskamaszt

Édesanyja leplezte le, hogy verték a fiát

-

X Emberölés kísérlete miatt indítottak

eljárást a 13 éves fiatal ellen

KÁNTORJÁNO­SI — Hiába kérlelte, hogy engedje el, gyötrője szusszanás­nyi időt sem hagyott R. Csabának, miközben a nyakán térdelt, és pofozta a 13 éves fiút. Pár nappal később a megkínzott Csaba úgy gondolta, revansot vesz, és dühében kést mártott Zsoltba, ezzel pedig a magyar kriminológ­ia egyik legfiatala­bb késelőjeké­nt vonult javítóinté­zetbe.

Csaba megverésér­ől most édesanyja tett közzé egy megdöbbent­ő videót. Ez persze nem menti fel a fiatalt tette alól, de rámutat, mit kellett átélnie, mielőtt rárontott támadójára. A felvételen látszik, ahogy a kamaszt perceken keresztül ütlegeli Zsolt, hol a mellkasára, hol a nyakára térdel a levegőért kapkodó gyereknek, fojtogatja, miközben a többi fiatal nevetgél és videóra veszi az eseményeke­t.

– Az előzmények ellenére a fiam sajnálja, ami történt, ahogy én is, és szeretnénk bocsánatot kérni a megszúrt fiútól. A birtokomba jutott videót

viszont eljuttatom a rendőrségn­ek, hisz senki nem hiheti, hogy a fiam minden előzmény nélkül tette, amit tett. Hónapok óta kínozták a gyerekemet, aki egyszerűen csak azt akarta, hogy szálljanak le róla – mondta a Blikknek Raduly Andrea, Csaba édesanyja.

A 13 éves kamaszt egyébként rendszeres­en a kutyájának nevezte és megalázta Zsolt. Vallomása szerint, amikor a késhez nyúlt, nem akart mást, mint véget vetni a megaláztat­ásoknak. Ezért megkereste a helyi kocsma előtt Zsoltot, aki megfogta Csaba torkát, a gyerek pedig egyből szúrt. Mint mondta, direkt nem szívtájékr­a, mert nem akart ölni.

A megszúrt 17 éves fiú szerint viszont ő békülési szándékkal lépett oda Csabához, akinek szúrása Zsolt gyomorfalá­n is áthatolt, és életveszél­yes sérülést okozott.

Csaba ellen emberölés kísérlete miatt indult eljárás, az ügybe gyermekpsz­ichológust is bevontak.

– A fiam éjszaka nem alszik. Nappal elfoglaljá­k, nincs ideje rágódni a történteke­n. Azt mondta, az igazságos büntetést elfogadja, hisz súlyos dolgot követett el, de szeretné, ha mindenki látná, miért tette ezt – tette még hozzá az édesanya.

Úgy tudjuk, a megkéselt Zsolt, bár jobban van, de még kórházban. Blikk-információ

 ??  ?? Nevettek rajta
A válogatott kínzásokat a többi gyerek csak nevetgélve nézte és videózta. Egy ilyen videó
került Csaba édesanyjáh­oz
Nevettek rajta A válogatott kínzásokat a többi gyerek csak nevetgélve nézte és videózta. Egy ilyen videó került Csaba édesanyjáh­oz
 ??  ?? Elfogták A 13 éves fiú a magyar kriminalis­ztika egyik legfiatala­bb késelője
Elfogták A 13 éves fiú a magyar kriminalis­ztika egyik legfiatala­bb késelője
 ??  ?? Nem volt menekvés
A videóból kiderül, hogy Csabát hol ütötték, hol fojtogattá­k
Nem volt menekvés A videóból kiderül, hogy Csabát hol ütötték, hol fojtogattá­k
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary