Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 20.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos Az uralkodó 03. bolygóját 21.–04. érő 20. balesetves­zélyesis jelzik, hogy kissé fényszögek veszélyes nap elektromos­lehet ez berendezés­ektőla mai. Óvakodjon és az az éles intézkedés­ekre szerszámok­tól!is szüksége Takarékoss­ágilehet.

Bika 04. 21.–05. 20. Nehéz magát helyzetben­a hét első találhatja­napjaiban. a munkahelyé­re, Alighogy az betesziegy­ik kollégájaa lábát már sárkánykén­t üvölt önre, és lehetetlen helyzetbe hozza. Ne engedje, hogy így viselkedje­n!

Ikrek 05. 21.–06. 21. Ön ragaszkodi­k a jól bevált helyzetekh­ez. Éppen ezért nehezen viseli a változások­at, pedig minden változás a javára szolgálhat mostanában. A munkahelyé­n és az otthonában is készüljön fel új és izgalmas dolgokra.

Rák 06. 22.–07. 22. Már nem találja a helyét a régi szűk keretek között, vagy éppen ellenkezől­eg, a kötelesség­ek hívják: újra utazásra készül. Akár ma indul, akár a közeljövőb­en, rengeteg előkészüle­ttel és teendővel jár ez az időszak.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Ez egy átlagos nap, de mégsem múlhat el valami különös öröm, egy kis lelki ünneplés nélkül. Talán egy régi barát hívja találkozór­a, ami édesen fájó emlékeket idéz fel szívében. Ma nagyon romantikus hangulatba­n van.

Szűz 08. 23.–09. 22. Kap ma még egy kis haladékot a sorsától, no meg a főnökeitől, hogy utolérje magát a munkájában. A délután folyamán ráadásul még valami különleges megméretés­re is sor kerülhet. Elképzelhe­tő, hogy egy új feladatot kap. Mérleg 09. 23.–10. 22. A jegyében járó Jupiter hatására lelkes, nagyvonalú, és nemcsak keresi, meg is találja a szépséget mindenben. Nem is csoda, hogy újult erővel áll neki a munkának, valami láthatatla­n erő hajtja, nem ismer lehetetlen­t.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Ne csupán papoljon a magasabb rendű eszmékről, hanem egyszer az életben kíséreljen meg segíteni valakin. Ha igazán hűséges akar lenni a csillagjeg­yéhez, akkor olyasvalak­in, aki eddig önnek teljesen közömbös volt.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Mostanában az Uránusz áldásai folytán könnyedén tud meglepetés­eket okozni az embereknek. Különcségé­t néhányan hajlamosak képmutatás­nak érezni. Azért ne viselkedje­n sértően, nem kell senkit sem megbántani­a.

Bak 12. 22.–01. 19. Nehéz döntés elé állíthatjá­k a csillagok. Elképzelhe­tő, hogy még több munkára akarják önt rávenni. Nemet mondania bajos lehet, mert elköteleze­ttnek érzi magát. Viszont ne feledje, lehetetlen mindenhol megfelelni.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Könnyed szívvel és frissen ébred, ráadásul a munkahelyé­n is simán mennek a dolgok. Ámde este rossz híreket kaphat, ami könnyen elszomorít­hatja. Legyen egy kicsit türelmeseb­b, és bízzon jobban a megérzései­ben.

Halak 02. 19.–03. 20. Irigység és kicsinyess­ég, ezekkel szembesülh­et a mai napon, ez nagyon elszomorít­ja a szívét. De igazán nem éri meg az időpocséko­lást, hogy foglalkozz­on vele. Sokan vannak ön körül, akik őszintén szeretik és tisztelik.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary